STIRI Liga I

Dan PopescuAşa cum vă anunţam înainte de Anul Nou, fundaşul oţelar Dan Popescu ar avea o ofertă de transfer din prima ligă a Israelului. Apărătorul lateral stânga este unul dintre jucătorii care are de primit restanţe salariale încă de la începutul anului, iar conducerea clubului ar fi fost de acord cu o eventuală plecare, numai că suma oferită este considerată prea mică, mai exact 50.000 de euro. Trebuie precizat însă că Popescu se află în ultimele 6 luni de contract şi ar putea pleca gratis la vară.

FOTO Marian BrailescuAntrenorul Tibor Selymes i-a făcut portretul tânărului atacant Alexandru Tudorie, acesta fiind vizat de Steaua pentru un transfer în această iarnă. Banii ce ar putea fi primiţi în urma acestei mutări ar putea debloca în sfârşit situaţia transferurilor la Oţelul.

Cristi MunteanuTeam managerul Oţelului a explicat că mai mulţi jucători din actualul lot vor părăsi clubul de la malul Dunării în cel mai scurt timp. Munteanu a precizat că staff-ul tehnic, în frunte cu antrenorul Tibor Selymes, va hotărî la ce fotbalişti se va renunţa în această iarnă. Totuşi, oficialul roş-alb-albastru a ţinut să mulţumească jucătorilor pentru că au jucat la sacrificiu, chiar dacă mulţi şi-au arătat limitele în tur şi vor pleca.

Banel NicolitaLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a comentat posibilele sosiri la echipa pe care o conduce ale lui Ionuț Neagu, Bănel Nicoliță sau Cornel Râpă.   

Lider SportivEdiţia cu numărul 40 a emisiunii Lider Sportiv are ca temă principală de discuţie situaţia transferurilor de la Oţelul. Ce jucători vor veni şi care vor pleca, situaţia financiară a clubului şi multe alte aspecte interesante referitoare la gruparea roş-alb-albastră vor fi discutate de Mani Săvăstru şi Nic Constandache cu team-managerul Cristian Munteanu.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |