STIRI Liga I

Cat de curand Tribunalul va decide soarta echipei noastre de sufletTribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare la termenul de ieri din procesul insolvenţei echipei Oţelul Galaţi, ceea ce înseamnă că în câteva zile vom avea un verdict final cu privire la soarta clubului de legendă gălăţean. Judecătorul sindic va decide astfel foarte curând dacă se va întocmi un nou plan de reorganizare sau dacă se va intra în faliment!

Otelul isi vinde pana si magazinul oficialCu două zile înainte de verdictul final al judecătorului sindic cu privire la soarta echipei Oţelul Galaţi, pe site-ul oficial al clubului a apărut astăzi următorul anunţ publicitar:

Soarta Otelului va fi decisa peste doar 3 zileVerdictul în procesul insolvenţei, care ar putea salva Oţelul sau care ar putea îngropa clubul de legendă gălăţean, urmează a fi pronunţat peste doar 3 zile!

Previziunile galeriei inca de anul trecut“Omul cu licenţele” de la Federaţia Română de Fotbal, Viorel Duru, a declarat recent că, în afară de Dinamo, care a reuşit minunea de a ieşi din insolvenţă, restul cluburilor care au ales această formă de reorganizare, printre care şi Oţelul Galaţi, vor intra în faliment mai devreme sau mai târziu.

In tur a fost 0-0- Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit un 0-0 acasă cu Rapid CFR Suceava şi s-a apropiat la un singur punct de Oţelul, ameninţând să ne trimită foarte curând pe locul 13, direct retrogradabil.

- În ciuda scorului înregistrat pe tabelă, Dunărea Bătrână ţine să transmită un mesaj de susţinere tinerilor gălăţeni cu o medie de vârstă de 17 ani şi jumătate, care ne-au apărat şi astăzi culorile. Mulţumim copii !

Final de meci. CS Baloteşti - Oţelul 3-0

- Rareş Oprea încasează un “galben”, după un fault la mijlocul terenului

- Min. 87: Un nou gol al celor din Baloteşti. Lovitură liberă de la 17 metri, mingea este deviată de zid, urmează un nou şut din unghi, iar portarul Vădeanu scapă balonul care este trimis de Bâtfoi în plasă.

Mai multe articole..

Pagina 18 din 616

18
Login sau crează cont pentru a comenta              |