STIRI Liga I

FOTO Marian BrailescuOțelul Galați – ACS Berceni 0-2(0-1)
Zi lucrătoare, frig, vânt și ploaie, combinația letală care ucide fotbalul. Adăugăm și vechile probleme ale clubului și o tarla care numai la fotbal nu te duce cu gândul, și rețetă dezastrului e mai mult decât evidentă. Doar vreo sută sau două de suporteri și 14 puști, conduși de undeva de deasupra tunelului de acces de un antrenor căruia nu i-au trebuit patalamale ca să obțină rezultate și cam asta a fost “armada” oţelară care a înfruntat destinul în etapa cu numărul 21.

Dan AdamescuProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 7 martie 2016, față de inculpatul ADAMESCU DAN GRIGORE, preşedinte al Consiliului de Supraveghere al SC Asigurare Reasigurare Astra SA și administrator în fapt al SC The Nova Group Investments Romania SA și SC Epsilon Estate Provider SR, la data faptelor, cu privire la săvârșirea a infracțiunilor de:

Otelul se muta pe DunareaÎn prima etapă de acasă pe anul 2016, Oţelul întâlneşte Gloria Buzău, iar partida se va disputa pe Stadionul “Dunărea”, deoarece echipa noastră a fost din nou alungată de pe arena care-i poartă numele de către proprietarul bazei sportive din Ţiglina III, Combinatul ArcelorMittal Galaţi. Bineînţeles, pentru Oţelul, această problemă chiar nu mai este cea mai importantă, având în vedere că formaţia roş-alb-albastră a ajuns să joace cu juniori de 15-18 ani în eşalonul secund al fotbalului românesc, iar luna aprilie ar putea veni la pachet cu o retrogradare în Liga 3 + faliment.

In tur a fost 2-1 pentru buzoieniSâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, Oțelul are programat un nou meci în Liga a II-a, cu cei de la Gloria Buzău. Actualul antrenor al echipei de juniori cu care Oțelul activează în Liga a II-a, Stelian Bordeianu, a declarat la emisiunea radio Lider Sportiv că speră ca echipa sa să se prezinte la meciul cu Gloria Buzău:

Bogdan ChipirliuOţelul şi-a pierdut aproape toţi jucătorii în pauza de iarnă, ajungând chiar să-şi trimită juniorii A în teren la meciurile oficiale de Liga a II-a! Majoritatea celor plecaţi au ajuns la echipe din al treilea eşalon al fotbalullui românesc, cu câteva excepţii, arătând din păcate că locul ocupat în clasament înainte de intrarea în vacanţa de iarnă nu a fost întâmplător. Astfel, Bogdan Chipirliu, jucătorul care a fost mai mereu împrumutat de Oţelul, a ajuns acum la liderul Seriei a II-a din Liga a III-a, Juventus Bucureşti. Interesant este că atacantul a devenit acum contracandidat la promovare al Deltei Dobrogea Tulcea, echipă unde se află 6 foşti fotbalişti oţelari (Samoel Cojoc, Lucian Asanache, Ionuţ Miron, Cosmin Stoian, Andrei Preda, Eduard Preda şi Daniel Dajbog), dar şi antrenorii Tibor Selymes, Daniel Florea sau Cristian Brăneţ sau fostul preparator ş maseur al echipei noastre, plus Cristian Munteanu ca şi preşedinte!  

Mai multe articole..

Pagina 19 din 616

19
Login sau crează cont pentru a comenta              |