STIRI Liga I

In tur a fost 0-1Descompletat bucată cu bucată de ceva ani încoace, Oţelul a ajuns mai rău ca în tur, deşi cei mai mulţi dintre noi chiar nu credeau că se poate mai rău de atât…

Daniel Florea pare tentat sa ramana secund la TulceaDaniel Florea, antrenorul principal al Oțelului în acte, a vorbit la Lider Sportiv, despre posibila plecare a sa la Tulcea:

Otelul joaca sambata la Bacau!Fostul preşedinte al Dunării Galaţi, dar şi unul dintre fondatorii LPF 2, Auraş Braşoveanu, a explicat că meciul dintre Sport Club Bacău şi Oţelul Galaţi, care este sub semnul întrebării chiar şi pentru noi, se va juca! Actualul conducător al Farului Constanţa nu a precizat de unde are această informaţie, dar a părut foarte sigur pe el în relatare. Aşadar, Oţelul va juca cel mai probabil cu juniorii la Bacău, sâmbătă, de la ora 11.00, conducerea reuşind probabil să facă rost de banii de deplasare necesari!

Daniel FloreaLa Lider Sportiv 92, de la ProFM LiderFM, Daniel Florea, antrenorul Oțelului din tur, a vorbit despre statutul său din acest moment, în contextul în care activitatea echipei de seniori a fost oprită până pe 25 februarie:

Otelul are suporteri, nu doar spectatoriLa Lider Sportiv, de la ProFM LiderFM, președintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Valentin Tudose, a declarat că va susține doar Oțelul, chiar și din Liga a IV-a:

Daniel FloreaAntrenorul Daniel Florea, cel care după suspendarea activităţii la Oţelul a plecat la Delta Dobrgea Tulcea ca secund, nu ştie nici în ziua de azi dacă se va mai întoarce ca tehnician la Galaţi. În cadrul emisiunii Lider Sportiv, de la Radio ProFM Lider FM, Florea a explicat că nu ştie prea multe, deoarece conducerea nu i-a comunicat nimic legat de reluarea activităţii, care ar trebui să aibă loc pe 25 februarie.

Gabriel ParaschivLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, legenda roș-alb-albastră, Gabi Paraschiv, a spus că este dispus să antreneze o echipă a Oțelului chiar şi din Liga a IV-a:

Lucian MurgociUnul dintre cei mai importanţi jucători rămaşi în vara trecută a fost şi cel care şi-a găsit cel mai repede echipă, odată cu suspendarea activităţii la clubul nostru. Astfel, Lucian Murgoci se antrenează cu Farul Constanţa încă de începutul lunii, urmând să rămână cel mai probabil ca împrumut la malul mării, ca şi restul jucătorilor lăsaţi “liberi” de Adunarea Creditorilor.

Eduard DumitruJucătorii Oţelului au ajuns în situaţia disperată de a se muta care încotro, majoritatea ajungând la formaţii de Liga a III-a. Este şi cazul lui Eduard Dumitru care a ajuns la Sporting Lieşti pentru care a jucat deja în meciurile amicale. Vă reamintim că Adunarea Creditorilor a decis să lase jucătorii Oţelului să plece sub formă de împrumut la alte echipe, având în vedere că oricum activitatea la clubul nostru este suspendată până pe 25 februarie!

Gabriel ParaschivFostul jucător de legendă al Oțelului, Gabriel Paraschiv, a vorbit la Lider Sportiv (ProFM LiderFM) despre situația actuală de la clubul roș-alb-albastru:

Mai multe articole..

Pagina 10 din 308

10
Login sau crează cont pentru a comenta              |