STIRI Liga I

Stiinta a primit trofeulÎn weekend-ul trecut s-au desfăşurat meciurile ultimelor două etape, a 25-a şi a 26-a, a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați. După un sezon dificil, dar frumos, Ştiinţa s-a încununat cu titlul, locul doi revenind meritoriu celor de la Milan care i-au ţinut în suspans pe campioni până aproape de final. O comportare foarte bună au avut şi Lyon sau Triumf, clasate pe locurile 3-4, în timp ce gazdele de la Arena Barieră au ocupat o poziţie onorabilă, locul 6, la prima participare din istorie, iar echipa suporterilor, Otzeliştii, a scăpat de retrogradare ca si echipa noastră dragă :D
Iată toate rezultatele înregistrate în etapele cu numărul 25 şi 26:

Ilie HagiogluInvitat la Lider Sportiv prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu a vorbit despre situația de la cele două echipe gălățene, Oțelul și Dunărea.

Narcis RaducanDirectorul general al Oţelului a vorbit despre problemele întâmpinate de echipa noastră pe final de campionat, dar şi despre dezamăgirea de a pierde jucători care ar fi putut fi ţinuţi la formaţia de la malul Dunării cu un minim de efort. Managerul este de părere că obiectivul nu a fost îndeplinit din cauza incertitudinilor de ordin financiar şi crede că dacă acest lucru ar fi rezolvat, atunci Oţelul nu s-ar mai bate doar la retrogradare. Narcis a mai precizat că va avea o discuţie decisivă miercuri cu patronul Adamescu, în urma căreia va hotărî dacă va mai rămâne în funcţia actuală sau se va muta la altă echipă!

Lucian CiofoaiaLucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oţelul, a fost protagonistul unei conferinţe de presă, înaintea partidei pe care echipa feminină a clubului a susţinut-o, ieri, pe teren propriu, cu Selena (scor 1-1). Ciofoaia a încercat să răspundă cu optimist la majoritatea întrebărilor, iar la cele care nu-l avantajau, a refuzat să vorbească.

Echipa de fete de la Otelul GalatiUltimul meci de pe teren propriu din primul sezon de existență a fost încheiat de fetele de la Oțelul cu o remiză. Disputat pe stadionul ”Oțelul”, meciul cu Selena Constanța s-a terminat 1-1, după ce la pauză a fost 0-0. Scorul a fost deschis de echipa oaspete, în minutul 68, în timp ce egalarea a fost adusă de marcatoarea de serviciu Loredana Nica, în minutul 77.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |