STIRI Liga I

Lucian CiofoaiaAdministratorul special al Oţelului, Lucian Ciofoaia, a precizat din start că obiectivul echipei în noul an este să nu retrogradeze. El afirmă că se va stabili împreună cu staff-ul tehnic planul de bătaie, deşi în acest moment nu se ştie dacă Ewald Lienen şi secunzii săi vor mai reveni la Galaţi.

Lucian Ciofoaia (sursa foto: digisport.ro)Oţelul pierde câte un jucător pe zi, dar administratorul special Lucian Ciofoaia declară că nu există pericolul ca formaţia noastră să piardă toţi jucătorii liberi de contract. “Mâna dreaptă” a lui Adamescu afirmă că, până la urmă, vor fi achitate şi restanţele financiare până la startul sezonului.

Florin Lovin e socat de ce a gasit la OtelulUnul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Oţelului a vorbit cu cărţile pe faţă despre situaţia financiară precară de la formaţia roş-alb-albastră, despre patronul echipei, fanii oţelari sau situaţia de criză acută a clubului care se află pe marginea prăpastiei din toate punctele de vedere. Iată ce a declarat Lovin într-un amplu interviu:

Unul dintre cei mai importanţi jucători din ultima perioadă, de la Oţelul, fundaşul central Cristian Sîrghi are oferte de la mai multe cluburi din Serie A, conform presei din Italia.
Jucătorul în vârstă de 27 de ani este legitimat la Oţelul din 2007, timp în care a depăşit limita de 100 de jocuri în tricoul roş-alb-albastru.

Goicoechea la noua sa echipa...Oţelul a pierdut extrem de uşor încă un fotbalist care a pus umărul serios în această primăvară la salvarea de la retrogradare. Este vorba de portarul Mauro Goicoechea care a semnat cu FC Arouca din prima ligă portugheză!

Meciul se va juca pe stadionul OtelulDupă ce la prima participare în Cupa României s-au oprit în faza sferturilor de finală, fetele de la Oțelul sunt aproape de a încheia și primul sezon în Liga I feminină. Luni, 2 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul „Oțelul”, gălățencele vor juca ultimul meci de acasă din sezonul de debut cu Selena Constanța.

Gabriel ParaschivImediat după ce a câștigat meciul echipei pe care o antrenează și manageriază, Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv, a intrat în direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre situația actuală de la Oțelul, cât și despre posibila tripletă din conducerea clubului Oțelul, Costin-Paraschiv-Viglianti.  

Ilie HagiogluInvitat la Lider Sportiv, prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu și-a exprimat încă o dată îngrijorarea față de situația de de Oțelul. De asemenea fostul adjunct al lui Marius Stan a vorbit și despre plecarea lui Gabriel Viglianti de la echipă:  

Nocturna teren Fotbal Arena Bariera GalatiÎn weekend-ul trecut s-au desfăşurat meciurile etapei cu numărul 24 a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați, care se desfăşoară pe terenul sintetic de la FOTBAL ARENA BARIERĂ. Ştiinţa şi-a continua marşul triumfal, profitând şi de căderea celor de la Milan, care au ceda complet pe acest final după ce s-au ţinut bine pe întreg parcursul sezonului. Iată rezultatele înregistrate în etapa a 24-a:

Narcis RaducanOţelul a încheiat ultimul sezon gâfâind, iar problemele actuale cocoşează şi mai tare clubul nostru care trage să nu moară în al 50-lea an de existenţă. Directorul general Narcis Răducan nu are nicio noutate dinspre patronat şi afirmă că banii care vor veni din drepturile TV sau vânzarea a unu-doi jucători nu vor fi suficienţi pentru supravieţuire. Conducerea aşteaptă începutul săptămânii viitoare pentru a şti dacă Dan Grigore Adamescu doreşte să mai continue cu Oţelul sau nu.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |