STIRI Liga I

Meciul se va juca pe stadionul OtelulDupă ce la prima participare în Cupa României s-au oprit în faza sferturilor de finală, fetele de la Oțelul sunt aproape de a încheia și primul sezon în Liga I feminină. Luni, 2 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul „Oțelul”, gălățencele vor juca ultimul meci de acasă din sezonul de debut cu Selena Constanța.

Gabriel ParaschivImediat după ce a câștigat meciul echipei pe care o antrenează și manageriază, Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv, a intrat în direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre situația actuală de la Oțelul, cât și despre posibila tripletă din conducerea clubului Oțelul, Costin-Paraschiv-Viglianti.  

Ilie HagiogluInvitat la Lider Sportiv, prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu și-a exprimat încă o dată îngrijorarea față de situația de de Oțelul. De asemenea fostul adjunct al lui Marius Stan a vorbit și despre plecarea lui Gabriel Viglianti de la echipă:  

Nocturna teren Fotbal Arena Bariera GalatiÎn weekend-ul trecut s-au desfăşurat meciurile etapei cu numărul 24 a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați, care se desfăşoară pe terenul sintetic de la FOTBAL ARENA BARIERĂ. Ştiinţa şi-a continua marşul triumfal, profitând şi de căderea celor de la Milan, care au ceda complet pe acest final după ce s-au ţinut bine pe întreg parcursul sezonului. Iată rezultatele înregistrate în etapa a 24-a:

Narcis RaducanOţelul a încheiat ultimul sezon gâfâind, iar problemele actuale cocoşează şi mai tare clubul nostru care trage să nu moară în al 50-lea an de existenţă. Directorul general Narcis Răducan nu are nicio noutate dinspre patronat şi afirmă că banii care vor veni din drepturile TV sau vânzarea a unu-doi jucători nu vor fi suficienţi pentru supravieţuire. Conducerea aşteaptă începutul săptămânii viitoare pentru a şti dacă Dan Grigore Adamescu doreşte să mai continue cu Oţelul sau nu.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |