STIRI Liga I

Gabriel Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniContinuăm “Ziua Viglianti” oferindu-vă, în format video, conferinţele de presă de ieri, la care a participat Gabriel Alejandro Viglianti. Prima dintre ele a fost în sala de conferinţe a stadionului “Oţelul”, iar cea de-a doua la Primărie, acolo unde i-a fost acordată “Diploma de excelenţă” a Galaţiului, pentru întreaga sa activitate.

FOTO Marius CernatPrimăria municipiului Galaţi i-a acordat „Diploma de excelenţă” lui Gabriel Alejandro Viglianti, campion şi supercampion cu Oţelul în 2011, pentru întreaga sa activitate de la gruparea roş-alb-albastră. Diploma i-a fost înmânată de către Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, actualul primar al Galaţiului, cel care l-a adus pe Viglianti în 2008.

Gabriel Alejandro VigliantiUnul dintre cei mai importanţi oameni din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Alejandro Viglianti, şi-a anunţat despărţirea de clubul nostru, în cadrul unei conferinţe de presă. Astfel, în semn de respect pentru întreaga sa activitate pentru culorile roş-alb-albastre, redacţia „Dunărea Bătrână” a decis ca astăzi, 30 mai, toată ziua vor fi postate doar materiale referitoare la activitatea idolului tribunelor noastre.

Marius StanSituaţia la Oţelul e din ce în ce mai incertă, mai ales cu problemele întâmpinate de patronul Dan Grigore Adamescu. Fără nicio perspectivă pozitivă, fanii Oţelului speră ca cel pe care l-au votat pentru binele clubului favorit să facă o mişcare pentru a-şi îndeplini misiunea, cea pentru care a fost ales de către suporteri ca primar al oraşului.

Viglianti a plecat in ArgentinaVeştile rele continuă să curgă la Oţelul. Gabriel Alejandro Viglianti, directorul sportiv al grupării roş-alb-albastre, omul de încredere al suporterilor, şi-a anunţat despărţirea de club. Viglianti a spus că e dispus să se întoarcă la Oţelul dacă vor fi condiţii de lucru, chiar dacă echipa sa de suflet se va afla şi într-o ligă inferioară.

Dan Grigore AdamescuOţelul a ajuns la 50 de ani de existenţă, dar se află într-un punct critic, patronul Dan Grigore Adamescu renunţând să mai finanţeze echipa de când se află în atenţia DNA. Se zvoneşte că finanţatorul Oţelului l-ar fi mandatat pe Narcis Răducan să găsească un nou investitor care să preia clubul.

FOTO Vali MunteanuRechinii au dat deja de mirosul sângelui venit dinspre Galaţi. Cum au aflat că Oţelul nu se simte foarte bine din punct de vedere financiar, cu patronul anchetat de DNA, alte echipe se interesează deja de locul nostru din prima ligă.

Chipirliu ar putea reveni la OtelulCu toate că viitorul este incert la Oţelul, gruparea roş-alb-albastră are programată reunirea lotului pentru startul pregătirilor, în vederea noului sezon, pe 16 iunie. Foarte mulţi jucători din echipa care a încheiat sezonul recent nu vor mai fi nici măcar la reunire, astfel că numărul ar putea fi rotunjit cu cei împrumutaţi sau cu cei care au o situaţie incertă.

Narcis RaducanDirectorul general al Oţelul a vorbit cu îngrijorare despre ceea ce se întâmplă la Oţelul în aceste zile. Narcis Răducan spune că şi-ar dori să rămână, dar nu ştie dacă poate face asta în condiţiile precare actuale.

Marquinhos in actiuneAstăzi, 28 mai 2014, brazilianul Marcus Vinicius Vidal Cunha împlineşte vârsta de 22 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru. De asemenea, îi urăm un sincer “La mulţi ani” şi lui Andrei George Miron, component al “satelitului”, care nu a debutat încă la echipa mare, el fiind folosit doar în amicalele din iarna trecută.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |