STIRI Liga I

Dan Grigore AdamescuOţelul a ajuns la 50 de ani de existenţă, dar se află într-un punct critic, patronul Dan Grigore Adamescu renunţând să mai finanţeze echipa de când se află în atenţia DNA. Se zvoneşte că finanţatorul Oţelului l-ar fi mandatat pe Narcis Răducan să găsească un nou investitor care să preia clubul.

FOTO Vali MunteanuRechinii au dat deja de mirosul sângelui venit dinspre Galaţi. Cum au aflat că Oţelul nu se simte foarte bine din punct de vedere financiar, cu patronul anchetat de DNA, alte echipe se interesează deja de locul nostru din prima ligă.

Chipirliu ar putea reveni la OtelulCu toate că viitorul este incert la Oţelul, gruparea roş-alb-albastră are programată reunirea lotului pentru startul pregătirilor, în vederea noului sezon, pe 16 iunie. Foarte mulţi jucători din echipa care a încheiat sezonul recent nu vor mai fi nici măcar la reunire, astfel că numărul ar putea fi rotunjit cu cei împrumutaţi sau cu cei care au o situaţie incertă.

Narcis RaducanDirectorul general al Oţelul a vorbit cu îngrijorare despre ceea ce se întâmplă la Oţelul în aceste zile. Narcis Răducan spune că şi-ar dori să rămână, dar nu ştie dacă poate face asta în condiţiile precare actuale.

Marquinhos in actiuneAstăzi, 28 mai 2014, brazilianul Marcus Vinicius Vidal Cunha împlineşte vârsta de 22 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru. De asemenea, îi urăm un sincer “La mulţi ani” şi lui Andrei George Miron, component al “satelitului”, care nu a debutat încă la echipa mare, el fiind folosit doar în amicalele din iarna trecută.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |