STIRI Liga I

Ionel CodobanImpresarul Ionel Codoban, unul din oamenii care a avut cel mai mult de câştigat de pe urma colaborării cu Oţelul, spune că nu l-a văzut cu ochi buni pe patronul Dan Adamescu încă de la început, deoarece acesta a luat banii din conturile echipei şi nici măcar nu-şi plăteşte jucătorii, riscând astfel chiar desfiinţarea clubului.

Georgel Punga in tricoul OteluluiAstăzi, 27 mai 2014, mijlocaşul Georgel Pungă împlineşte vârsta de 20 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

sursa foto: fotbalclubotelul.roOţelul se află într-un moment de cumpănă, fără bani şi probabil foarte curând fără jucători, antrenori sau conducători cu doar 3 săptămâni înainte de reunire. Un moment asemănător s-a petrecut în anul 2002, când într-o criză financiară acută, preşedintele de la acea vreme, trădătorul Mihai Stoica, părăsea Oţelul fără nicio remuşcare şi lua cu el şi doi jucători de viitor: Boştină şi Ghionea!

Silviu Ilie si Sergiu Costin au vazut vremuri mult mai bune la OtelulOţelarii se află oficial în vacanţă, după ce au încheiat pe locul 10 un sezon infernal din punctul de vedere al suporterilor. Reunirea lotului ar trebui să aibă loc pe data de 16 iunie, dar în acest moment nu se ştie cine se va mai prezenta la Galaţi la data respectivă... Conducerea executivă spune că pleacă dacă nu vorbeşte cu patronul, antrenorul nu pare prea convins că are la ce să se întoarcă, iar jucătorii şi-au depus memorii în serie şi încarcă să fugă care încotro...

Florin LovinLa Lider Sportiv de la Pro FM, invitat prin intermediul telefonului, Florin Lovin a vorbit despre situația incredibilă pentru o echipă de primă ligă, de a nu avea nici măcar mingi suficiente la antrenamente.  

Loredana Nica a purtat din nou Otelul spre victorieDupă ce Oţelul a spulberat Viitorul cu 4-1 în Liga I şi s-a salvat de la retrogradare, echipa feminină a reuşit acelaşi scor, pe acelaşi stadion, contra unei formaţii cu acelaşi nume. Echipa de fete a clubului Oțelul a revenit la victoriile obișnuite din meciurile de acasă.

Ion Viorel in tricoul OteluluiIntrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM, parteneră a Dunării Bătrâne, fostul jucător de legendă al Oţelului, Ion Viorel, a vorbit despre situaţia de criză a clubului nostru. Actualul antrenor al Gloriei Buzău este de părere că singura soluţie de salvare ar fi ca echipa să redevină a oraşului Galaţi, prin preluarea de către municipalitate.

FOTO Razvan ChirnoagaAstăzi, 25 mai 2014, mijlocaşul de bandă Alexandru Zaharia împlineşte vârsta de 24 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Echipa de fete a Otelului GalatiÎn etapa a IV-a din play-off-ul Ligii I feminine, prima din retur, Oțelul va juca pe teren propriu cu Vitorul Buzău. După ce în runda precedentă au pierdut la limită, 3-4, derby-ul pentru promovării cu Universitatea Alexandria, fetele continuă primul sezon în fotbalul feminin din România, cu scopul de a se clasa pe o poziție cât mai înaltă la finalul play-off-ului.  

Gabriel Viglianti este foarte ingrijorat de situatia OteluluiIntrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM, parteneră a Dunării Bătrâne, directorul sportiv Gabriel Viglianti era extrem de îngrijorat de ce se întâmplă în acest moment la Oţelul. Argentinianul spune că nu are nicio veste bună, mai ales că situaţia lui Dan Grigore Adamescu, care este anchetat de DNA, face ca orice discuţie depre viitorul clubului să fie blocată din faşă.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |