STIRI Liga I

Loredana Nica a purtat din nou Otelul spre victorieDupă ce Oţelul a spulberat Viitorul cu 4-1 în Liga I şi s-a salvat de la retrogradare, echipa feminină a reuşit acelaşi scor, pe acelaşi stadion, contra unei formaţii cu acelaşi nume. Echipa de fete a clubului Oțelul a revenit la victoriile obișnuite din meciurile de acasă.

Ion Viorel in tricoul OteluluiIntrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM, parteneră a Dunării Bătrâne, fostul jucător de legendă al Oţelului, Ion Viorel, a vorbit despre situaţia de criză a clubului nostru. Actualul antrenor al Gloriei Buzău este de părere că singura soluţie de salvare ar fi ca echipa să redevină a oraşului Galaţi, prin preluarea de către municipalitate.

FOTO Razvan ChirnoagaAstăzi, 25 mai 2014, mijlocaşul de bandă Alexandru Zaharia împlineşte vârsta de 24 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Echipa de fete a Otelului GalatiÎn etapa a IV-a din play-off-ul Ligii I feminine, prima din retur, Oțelul va juca pe teren propriu cu Vitorul Buzău. După ce în runda precedentă au pierdut la limită, 3-4, derby-ul pentru promovării cu Universitatea Alexandria, fetele continuă primul sezon în fotbalul feminin din România, cu scopul de a se clasa pe o poziție cât mai înaltă la finalul play-off-ului.  

Gabriel Viglianti este foarte ingrijorat de situatia OteluluiIntrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM, parteneră a Dunării Bătrâne, directorul sportiv Gabriel Viglianti era extrem de îngrijorat de ce se întâmplă în acest moment la Oţelul. Argentinianul spune că nu are nicio veste bună, mai ales că situaţia lui Dan Grigore Adamescu, care este anchetat de DNA, face ca orice discuţie depre viitorul clubului să fie blocată din faşă.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |