STIRI Liga I

Marius StanPrimarul Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, a vorbit despre situaţia patronului grupării roş-alb-albastre, Dan Grigore Adamescu, şi despre intrarea în insolvenţă a clubului.
Adamescu e anchetat de către DNA în dosarul celor patru judecători care ar fi primit mită pentru rezolvarea cazurilor de insolvenţă. Printre cazurile luate în calcul de către anchetatori se află şi intrarea în insolvenţă a Oţelului.

Lider SportivEdiţia a opta a emisiunii Lider Sportiv îi are în prim-plan pe Ion Viorel, fost jucător de legendă al Oţelului, actual antrenor la Gloria Buzău, şi Florin Lovin, unul dintre cei mai importanţi jucători ai gălăţenilor în a doua parte a sezonului.

Sergiu Costin & Marius StanCăpitanul Oţelului din cea mai frumoasă perioadă a clubului, Sergiu Costin, a fost premiat de către primarul Galaţiului, Marius Stan, fostul director general al roş-alb-albaştrilor în era câştigării trofeelor, cu „diploma de excelenţă” pentru întreaga sa activitate la echipa gălăţeană. De asemenea, Costin e şi cetăţean de onoare al Galaţiului.

sursa foto: lpf.roUltima partidă din sezonul 2013-2014 a fost o premieră pentru Oţelul care a scos un punct pentru prima oară în istorie pe terenul Stelei! Chiar şi aşa, echipa noastră are un palmares dezastruos în deplasare contra formaţiei din Ghencea, având o victorie, un egal şi nu mai puţin de 24 de înfrângeri.

FOTO: Valentin Munteanu„Dunărea Bătrână” vă prezintă o radiografie a situaţiei actuale de la Oţelul, în privinţa jucătorilor. Ce jucători şi-au manifestat intenţia de a pleca, sub ce formă pot pleca şi care e stadiul despărţirii lor de clubul roş-alb-albastru.

Narcis Raducan se gandeste la plecareDirectorul general Narcis Răducan trebuia să aibă o discuţie hotărâtoare cu Dan Grigore Adamescu zilele acestea, dar chemarea patronului la Direcţia Naţională Anticorupţie, i-a dat planurile peste cap.

Ewald LienenOţelul a încheiat campionatul pe un nesperat loc 10, dar situaţia nu este deloc roz, deoarece nimeni nu ştie încotro se îndreaptă clubul, cu patronul chemat la DNA şi jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea pe picior de plecare.

Dan Grigore AdamescuPatronul Oţelul, Dan Grigore Adamescu, dă azi cu subsemnatul la Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce ieri i-au fost percheziţionate firmele şi locuinţa, el fiind anchetat  în dosarul celor 4 judecători care ar fi primit şpagă pentru rezolvarea cazurilor de insolvenţă, numele echipei noastre apărând în anchetă din acest motiv.

Sergiu Costin - capitanul campionilorCel mai longeviv component al FC Oţelul Galaţi, Sergiu Costin a  încheiat contractul cu gruparea roş-alb-albastră, un angajament dus cu onoare pe toată durata celor 8 sezoane şi jumătate.

sursa foto: presagalatibraila.comOţelul a tremurat serios pe final de sezon şi chiar dacă a încheiat pe locul 10, salvarea de la retrogradare s-a produs cu doar o etapă înainte de terminarea campionatului. Din păcate, problemele financiare majore de la club, vor îndepărta mai toţi jucătorii importanţi de la club, unii fotbalişti fiind împrumutaţi, alţii la final de contract, iar unii au memorii pentru a deveni liberi! Zilele acestea vă vom prezenta întreaga listă a plecărilor şi nu putem începe decât cu cel mai important...

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |