STIRI Liga I

Stelian Bordieanu si ultimii jucatori care au aparat culorile OteluluiStelian Bordeianu, una dintre legendele care fac parte din proiectul Suporter Club Oțelul Galați, a declarat la emisiunea de radio Lider Sportiv, că noua echipă nu are interese ascunse, ci doar să redea copiilor un mediu propice în care să se dezvolte fotbalistic:

Sorin HaragaPrezent în studioul emisiunii radio Lider Sportiv, preşedintele Suporter Club Oțelul Galați, Sorin Haraga, a vorbit despre situația la zi a celui mai recent club din fotbalul gălățean:

Rares OpreaAstăzi, 28 mai 2016, fundașul Rareș Oprea împlinește frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oțelari”, ține să-i ureze un călduros “La mulți ani”.

Dreptate pentru Otelul !Fostul “patron” al Oţelului, Dan Grigore Adamescu, a fost condamnat astăzi definitiv la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, după ce s-a judecat şi recursul, pedeapsa fiind de fapt aceeaşi de la primă instanţă.

Liviu Ciubotariu (in centrul imaginii)Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a explicat la emisiunea de radio Lider Sportiv 105, pașii pe care trebuie să îi facă Suporter Club Oțelul Galați pentru a juca direct în Liga a IV-a:

Otelul Galati !La emisiunea de radio Lider Sportiv, antrenorul Stelian Bordieanu a declarat că, deocamdată, SC Oțelul Galați nu are format un lot de jucători:

Suporter Club Otelul Galati is prezinta statutulCAPITOLUL I : Dispozitii generale
Art.1- Membrii asociati
1.1 Membrii asociati ai Asociatiei Clubul Sportiv Suporter Club Otelul Galati sunt cei care au constituit asociatia in conformitate cu actul constitutiv, in vederea dobandirii personalitatii juridice si pentru respectarea prevederilor O.G. nr.26/2000 privind asociatiile si fundatiile si legii nr.69/2000, precum si persoanele care se vor asocia ulterior constituirii acesteia.

Stelian BordieanuUltimul antrenor al FC Oțelul Galaţi înainte de faliment, Stelian Bordeianu, a vorbit la emisiunea radio Lider Sportiv nr. 104, despre proiectul suporterilor de a înființa echipa Suporter Club Oțelul Galați, proiect la care legenda roș-alb-albastră s-a alăturat:

Adrian Ruben Codreanu in prim planAstăzi, 16 mai 2016, fundaşul Adrian Codreanu împlineşte vârsta de 19 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Sigla S.C.O.G.În sfârșit putem să vă prezentăm cu mândrie noua siglă a Suporter Club Oțelul Galați, stemă votată în ultima ședința de către toți suporterii prezenți. A fost o alegere făcută democratic, dintre mai multe embleme care au participat în urmă cu ceva timp la un concurs făcut tot de suporteri, pe site-ul Dunărea Bătrână.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 308

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |