STIRI Liga I

Auras Gohoreanu, in tricoul OteluluiCrescut la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, mijlocașul Aurelian Iustin Gohoreanu, actualmente la Metalosport Galaţi, a declarat că va rămâne mereu un fan al Oțelului:

Liviu Ciubotariu (mijloc)La emisiunea de radio Lider Sportiv, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, s-a declarat în favoarea apariţiei echipei suporterilor oţelari:

Viiorel TanaseLegenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, acum antrenor la Metalosport Galaţi, a anunțat la emisiunea de radio Lider Sportiv, că își dorește mai mulți jucători care au activat la echipa mare a Oţelului cu puţin timp înainte de faliment: 

Echipa suporterilor va porni de josLa emisiunea de radio Lider Sportiv, președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească echipa suporterilor Oțelului pentru a activa în una din cele două ligi județene:

Paste fericit tuturor otelarilor!Dunărea Bătrână, revista electronică a suporterilor “oţelari”, ţine să ureze un Paşte fericit, alături de cei dragi, tuturor gălăţenilor şi în special fanilor echipei FC Oţelul Galaţi.

FOTO Sorin PanaAstăzi, 22 aprilie 2016, Antonio Sefer împlineşte vârsta de 16 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Cristian MunteanuFostul preşedinte al clubului, Cristian Munteanu, a comentat la emisiunea de radio Lider Sportiv 98, decizia recentă a Tribunalului în cazul Oțelului Galaţi:

Adrian SalageanuDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Adrian Sălăgeanu, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României.

Marius PenaDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Marius Pena, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României. „Penarul” speră totuși ca Oțelul să nu dispară de pe harta fotbalului românesc, în special pentru suporterii pe care îi consideră minunați.

Povestea celei mai frumoase echipei din lume (pentru suporterii otelari) se incheie deocamdata aiciTribunalul Bucureşti a anunţat astăzi verdictul în procesul de insolvenţă al Oţelului. Cel mai important club din istoria oraşului Galaţi a intrat în procedură de faliment! Suporterii primesc această lovitură de ciocan, chiar astăzi de 1 Aprilie, dar ţinem să menţionăm din capul locului că NU ESTE O GLUMĂ... Rămâne de văzut dacă se va mai face apel la această decizie, deşi e greu de crezut că se mai poate întoarce decizia. De azi înainte rămânem cu amintirile, cu blestemele pentru nişte nenorociţi care au distrus fotbalul gălăţean şi cea mai titrată echipă a Moldovei şi cam atât. Povestea celei mai frumoase echipe din istoria Galaţiului, creaţia preşedintelui-erou Puiu Vasilache se opreşte deocamdată aici.
Iată şi motivaţia Curţii, dar şi ce se va întâmpla cu bunurile echipei în perioada următoare:

Mai multe articole..

Pagina 15 din 616

15
Login sau crează cont pentru a comenta              |