STIRI Liga I

Autocarul Otelului nu a fost vandut deocamdataÎn aşteptarea unui verdict final al judecătorului sindic, cu privire la soarta echipei Oţelul Galaţi, clubul şi-a scos astăzi la vânzare majoritatea bunurilor rămase. Printre cumpărători s-ar fi aflat şi rudele unor foşti jucători sau alţi apropiaţi ai clubului, care şi-au dorit probabil nişte suveniruri. În total, clubul a strâns 65.000 de lei de la prima strigare, urmând să se organizeze şi alte licitaţii în săptâmânile care urmează, iar dacă preţurile cerute nu sunt pe măsura ofertelor, atunci de la a treia licitaţie se vor accepta şi sumele propuse direct de cumpărători. Vedeta zilei a fost autocarul echipei campioane în 2011, dar preţul de pornire de 150.000 de euro i-a alungat pe potenţialii cumpărători.  

Branko Grahovac, unul dintre artizanii minunii din 2011S-a certat cu suporterii și cu cei din conducere, dar înainte de toate și-a făcut datoria în poartă și a câștigat campionatul și Supercupa cu Oțelul Galaţi. Branko Grahovac suferă şi astăzi pentru situația în care se află Oțelul și își declară încă o data dragostea pentru echipa noastră. L-am contactat pe portarul bosniac, fiind curios să aflu dacă este la curent cu ceea ce se mai întâmplă la Oțelul. "Graho" știe tot despre situația tragică în care a ajuns echipa pentru care a evoluat acum 5 ani în UEFA Champions League și mai speră doar ca DNA-ul să intervină.  

Soarta Otelulu se va decide prin tribunale si nu pe terenul de fotbalÎn aceeaşi zi în care Oţelul îşi inaugura stadionul de legendă, acum 34 de ani, Tribunalul Bucureşti va decide soarta clubului fanion al oraşului Galaţi. Dacă în ultimii 3 ani s-au tot acordat amânări, iar clubul s-a aflat teoretic într-un proces de reorganizare pe parcursul insolvenţei, acum se pare că judecătorul sindic va lua o decizie finală cu privire la echipa noastră roş-alb-albastră. În acest moment se pare că doar două variante mai sunt posibile: ori aprobarea unui nou plan de reorganizare şi păsuirea clubului pentru plata datoriilor acumulate, ori intrarea în procedura de faliment care ar pune practic capăt istoriei clubului nostru.

In tur a fost 0-0, datorita paradelor lui GrecuÎn penultima etapă a returului Seriei I a Ligii a II-a se întâlnesc două echipe cu mare tradiţie în fotbalul românesc, două foste campioane naţionale, aflate în insolvenţă, cu mari probleme financiare. care au retrogradat împreună în sezonul trecut de primă divizie.

Poate salva Primaria cel mai mare simbol al orasului Galati?În ultimele zile, pe reţelele de telefonie mobilă, gălăţenii sunt supuşi unui sondaj de opinie referitor la politica din oraşul nostru, având cel mai probabil ca scop final aflarea unor cifre referitoare la alegerile locale de pe 5 iunie 2016. Printre întrebările foarte plictisitoare legate de politică, una dintre întrebările chestionarului realizat la telefon ne-a suscitat interesul la maxim, sunând cam aşa: “Ar trebui ca Primăria Galaţi să salveze echipa de fotbal Oţelul?”

Cat de curand Tribunalul va decide soarta echipei noastre de sufletTribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare la termenul de ieri din procesul insolvenţei echipei Oţelul Galaţi, ceea ce înseamnă că în câteva zile vom avea un verdict final cu privire la soarta clubului de legendă gălăţean. Judecătorul sindic va decide astfel foarte curând dacă se va întocmi un nou plan de reorganizare sau dacă se va intra în faliment!

Otelul isi vinde pana si magazinul oficialCu două zile înainte de verdictul final al judecătorului sindic cu privire la soarta echipei Oţelul Galaţi, pe site-ul oficial al clubului a apărut astăzi următorul anunţ publicitar:

Soarta Otelului va fi decisa peste doar 3 zileVerdictul în procesul insolvenţei, care ar putea salva Oţelul sau care ar putea îngropa clubul de legendă gălăţean, urmează a fi pronunţat peste doar 3 zile!

Previziunile galeriei inca de anul trecut“Omul cu licenţele” de la Federaţia Română de Fotbal, Viorel Duru, a declarat recent că, în afară de Dinamo, care a reuşit minunea de a ieşi din insolvenţă, restul cluburilor care au ales această formă de reorganizare, printre care şi Oţelul Galaţi, vor intra în faliment mai devreme sau mai târziu.

In tur a fost 0-0- Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit un 0-0 acasă cu Rapid CFR Suceava şi s-a apropiat la un singur punct de Oţelul, ameninţând să ne trimită foarte curând pe locul 13, direct retrogradabil.

- În ciuda scorului înregistrat pe tabelă, Dunărea Bătrână ţine să transmită un mesaj de susţinere tinerilor gălăţeni cu o medie de vârstă de 17 ani şi jumătate, care ne-au apărat şi astăzi culorile. Mulţumim copii !

Final de meci. CS Baloteşti - Oţelul 3-0

- Rareş Oprea încasează un “galben”, după un fault la mijlocul terenului

- Min. 87: Un nou gol al celor din Baloteşti. Lovitură liberă de la 17 metri, mingea este deviată de zid, urmează un nou şut din unghi, iar portarul Vădeanu scapă balonul care este trimis de Bâtfoi în plasă.

Mai multe articole..

Pagina 9 din 308

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |