STIRI Nationale

A. Sefer (dreapta)Selecţionata Under 16 a României a pierdut al doilea meci contra reprezentativei U15 a Italiei, scor 1-3, într-un joc amical disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Antonio Sefer, jucătorul Oţelului Galaţi, a intrat pe teren din primul minut al partidei, fiind înlocuit în minutul 67 cu Trip. El a avut o ocazie mare în minutul 11, atunci când a şutat foarte bine din marginea careului de 16 metri, cu stângul, dar portarul advers s-a arcuit şi a respins de lângă bară.

Antonio SeferSelecţionata Under 16 a României a învins reprezentativa U15 a Italiei cu scorul de 2-0 într-un joc amical disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Antonio Sefer, jucătorul Oţelului Galaţi, a intrat pe teren în minutul 67 al meciului, în locul lui Chera. Mâine, 17 martie, de la ora 10:00, va avea loc cel de-al doilea meci de verificare între cele două reprezentative de juniori.

Antonio Sefer (nr. 10)Echipa națională sub 16 ani pregătită de către antrenorul gălățean Gabriel Manolache va disputa, pe 15 și 17 martie, două jocuri de pregătire în fața selecționatei similare a Italiei. La această acţiune a tricolorilor mici a fost convocat și mijlocaşul de la Oțelul Galaţi, Antonio Sefer (15 ani). Cele două partide sunt programate să se dispute la Centrul Național de Fotbal Buftea: pe 15 martie la ora 16:00 și pe 17 martie la ora 10:00.

Alexandru IstrateAstăzi, 3 martie 2016, mijlocaşul Alexandru Istrate împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Antonio Sefer (dreapta)La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului, Aurelian Vivi Stamate, a vorbit despre situația unuia dintre cei mai ”vânați” jucători ai echipei noastre, Antonio Sefer:

Antonio SeferDeşi era unul din golgeterii echipei naţionale Under 16 a României, Antonio Sefer nu a mai intrat titular în partida cea mai importantă pentru selecţionata noastră la Aegean Cup 2016. Reprezentativa condusă de gălăţeanul Gabriel Manolache s-a înclinat, scor 0-2, în faţa Greciei U16 şi a pierdut şansa de a disputa atât finala mare, cât şi pe cea mică, clasându-se abia pe locul 3 în grupă.

Antonio SeferÎn al doilea meci de la Aegean Cup, competiție ce se desfășoară în aceste zile în Turcia, la Kușadasi, echipa națională sub 16 ani a României a remizat, scor 3-3, cu reprezentativa similară a Belgiei. Pentru selecționata condusă de antrenorul gălățean Gabriel Manolache, primul gol a fost marcat de mijlocașul Oțelului, Antonio Sefer, în minutul 23! Aceasta este a doua reușită a lui Sefer, la turneul din Turcia, după golul marcat în victoria 1-0 contra echipei Statelor Unite ale Americii. Tânărul nostru fotbalist a purtat din nou tricoul cu numărul 10 şi a fost înlocuit în minutul 41 al partidei.

Antonio Sefer are doar 15 aniRomânia U16 a învins ieri cu 1-0 selecţionata similară a Statelor Unite ale Americii, în primul meci de la turneul amical Aegean Cup, care se joacă la Kusadasi (Turcia). Mai important pentru mândria Galaţiului este faptul că unicul gol al partidei a fost marcat de Antonio Sefer, jucător la Oţelul, în chiar primul minut de joc, direct din lovitu liberă! Tânărul nostru fotbalist a purtat tricoul cu numărul 10 şi a fost înlocuit în minutul 64 al partidei.

Antonio Sefer a ajuns la nationalaRecunoscut drept un club cu un Centru de Copii și Juniori puternic, FC Oțelul Galaţi a mai lansat un jucător spre loturile naționale, Antonio Sefer, fotbalist ce se află în aceste zile în pregătiri cu echipa națională sub 16 ani. Secundul de la Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre convocarea lui Sefer la selecționata U16:

Antonio SeferDe câteva zile, echipa națională sub 16 ani s-a reunit la Târgu Mureș, sub comanda antrenorului gălățean Gabriel Manolcache, pentru a se pregăti de Aegean Cup 2016, competiție ce se va desfășura la jumătatea lunii ianuarie în Turcia, la Izmir.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 10

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |