STIRI Liga 2 „Nu putem să îi plătim, n-avem de unde“

Daniel FloreaDaniel FloreaAntrenorul Daniel Florea a vorbit despre cazul căpitanului Samoel Cojoc, cel care a anunţat că este pregătit să renunţe la fotbal dacă situaţia de la Oţelul nu se schimbă în bine. Tehnicianul le dă dreptate jucătorilor supăraţi, deoarece nu îşi primesc banii şi spune că este dificil să lucrezi cu fotbalişti nemulţumiţi.


Vă reamintim că, de când a început sezonul, jucătorii “oţelari” au primit 3 salarii minime pe economie, iar căpitanul Samoel Cojoc a declarat la reunire că se gândeşte serios să renunţe la cariera de fotbalist şi să se ducă la muncă în străinătate, la fel cum au procedat tot mai mulţi jucători din ligile inferioare, în ultima perioadă.   

Daniel Florea: “Nu e singurul jucător, sunt foarte mulţi jucători care au renunţat la fotbal, deoarece au aşteptat momentul să fie plătiţi şi au luat o decizie: decât să facă fotbal şi să nu poată să iasă în oraş, să iasă undeva cu prietena, cu soţia, mai bine merge, munceşte, e plătit la data respectivă. Au şi ei dreptate, pentru că nu putem să îi plătim, n-avem de unde. Şi mie ca antrenor mi-e foarte greu să lucrez cu jucători nemulţumiţi, supăraţi. Jucătorii au primit în tot sezonul trei salarii minime pe economie din Fondul de garantare”.

Login sau crează cont pentru a comenta              |