Otelul ar putea reveni acasa mai devreme decat se astepta oricineOtelul ar putea reveni acasa mai devreme decat se astepta oricineTot tărăboiul pornit în urma interzicerii echipei noastre pe Stadionul “Oţelul” ar putea deveni istorie. După ce conducerea clubului s-a lovit de opoziţia dârză a suporterilor care au refuzat variantele Brăila şi Lieşti, adică mutarea echipei din oraş, se ajunsese la varianta Stadionului “Dunărea”, omologat cu mare greutate de FRF din cauza condiţiilor precare de la nivelul gazonului. Azi însă lucrurile au luat o turnură favorabilă pentru Oţelul şi fanii roş-alb-albaştri.


Conform Viaţa Liberă, Primăria Galaţi a intervenit pe lângă reprezentanţii Combinatului ArcelorMittal, proprietarul Bazei Sportive Oţelul, pentru ca formaţia fanion a oraşului nostru să se poată întoarce ACASĂ! Un răspuns din partea Combinatului ar urma să sosească mâine, în jurul prânzului.
Vă reamintim că Oţelul joacă sâmbătă pe propriul teren cu FC Academica Clinceni, de la ora 11.00. Să sperăm ca o va face pe arena “Oţelul”, aşa cum ar fi normal. În caz contrar partida se va disputa pe “Dunărea”.