STIRI Juniori

Orice copil galatean isi doreste sa joace mai intai la OtelulPreședintele Suporter Club Oțelul Galați, Sorin Haraga, a anunțat la emisiunea radio  Lider Sportiv că SCOG va avea întreaga structură de juniori cu care să participe în competițiile juniorilor organizate de FRF și AJF Galați:

foto arhivaAstăzi, la sediul LSG, suporterii uniți în proiectul "Suporter Club Oțelul Galați" s-au întâlnit cu părinții grupei de copii născuți în anii 2001-2002.

Cosmin VadeanuAstăzi, 14 aprilie 2016, portarul Cosmin Vădeanu împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

FOTO Mihai ManauAu jucat pt noi: Ştefan Bordeianu – Oprea Rareș, Iorguş Cosmin, Codreanu Ruben(c) , Maftei Claudiu(75’ Florin Anghele), Istrate Alexandru(60’ Toma Florin), Ionuț Chiriac, Codreanu Ionuț(80’ Lepădatu Viorel), Blănaru Mădălin(83’ Cristof George), Sefer Antonio, Perju Alexandru.

Cristi Munteanu (stanga)La Lider Sportiv 98, legenda roș-alb-albastră Cristi Munteanu a declarat că, în scurt timp, se va implica în fotbalul din Galați:

Stelian BordieanuAntrenorul juniorilor de la Oțelul, echipa cu care clubul gălățean a jucat în Liga a II-a, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv 98 despre falimentul echipei fanion a oraşului Galaţi:

FOTO Ionut BadalutaJuniori A: Oţelul Galaţi - Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat 3-0(1-0)
Asemeni condamnaţilor la moarte din filme, “oţelarii” au avut ocazia savurării unei ultime ţigări, după aflarea deciziei Tribunalului care a consfinţit ceea ce unii au căutat de la bun început, falimentul Oţelului. Metaforica ţigară s-a prezentat sub forma confruntării la nivel de Juniori A, dintre Oţelul şi Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare”, din Rm. Sărat.

Stadionul SiderurgistulDuminică, de la ora 12.00, pe Stadionul "Siderurgistul", copiii care au reprezentat ultima oară Oţelul Galaţi vor juca în Campionatul de Juniori A contra celor de la Liceul Teoretic "Ștefan cel Mare" din Râmnicu Sărat, în ceea ce ar putea fi probabil ultima apariție a echipei roş-alb-albastre într-o competiție oficială.

Claudiu Maftei (FOTO Marian Brailescu)Astăzi, 2 aprilie 2016, Claudiu Maftei împlineşte vârsta de 19 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Mihai Petica in duel cu Ianis HagiAstăzi, 1 aprilie 2016, Mihai Petică împlineşte vârsta de 17 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 23

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |