STIRI Juniori

Stelian Bordieanu, un portar si acum un antrenor de legendaOţelul a încheiat sezonul regulat al Seriei I a Ligii a II-a pe locul 13, ultimul, retrogradând astfel automat, încă de acum, în eşalonul al treilea. Grijile suporterilor şi ale antrenorului Stelian Bordieanu se îndreaptă însă spre termenul din 30 martie, de la Tribunalul Bucureşti. Tehnicianul speră ca Oţelul să mai existe şi după această dată, iar istoria clubului să poată continua să fie scrisă. El şi-a lăudat copiii pentru felul în care şi-au apărat şansele în meciurile pe care le-au jucat în Liga a II-a şi speră ca Oţelul Galaţi să nu moară, mai ales acum, când juniorii au făcut eforturi supraomeneşti pentru a menţine echipa în viaţă.

sursa foto Facebook Ceahlaul Piatra Neamt Oţelul a pierdut la scor de forfait partida de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, iar retrogradarea noastră directă s-a decis în proporţie de 99.99%.

Stelian BordieanuÎn etapa a 24-a, din Liga a II-a, echipa de juniori cu care Oțelul evoluează în liga secundă îşi joacă ultima şansă de salvare la Piatra Neamț, cu cei de la Ceahlăul. La emisiunea Lider Sportiv 96, antrenorul Stelian Bordeianu a prefațat jocul cu nemțenii.

Antonio Sefer, liderul Otelului la doar 15 ani!Antonio Sefer, probabil cel mai promiţător jucător al Oţelului în acest moment, a vorbit la Express TV despre ultimele partide ale echipei noastre, problemele întâmpinate cu terenurile mocirloase şi alunecoase. Cu toate acestea, fotbalistul de doar 15 ani spune că el şi colegii lui adolescenţi vor lupta până la capăt, cu gândul că se mai pot salva de la retrogradare.

Toti copiii Otelului vor primi sansa de a juca la Liga a II-aLa emisiunea radiofonică Lider Sportiv 95, Stelian Bordeianu, antrenorul Oțelului, a vorbit despre echipa de start din ultimul meci al echipei sale de la Balotești:

Ion ViorelLa emisiunea de radio Lider Sportiv, legenda roș-alb-albastră, Viorel Ion, le-a recomandat tinerilor fotbaliști ai Oțelului să nu se gândească la bani în cariera de fotbalist:

Stelian BordeianuAntrenorul echipei de juniori cu care Oțelul evoluează în Liga a II-a, Stelian  Bordeianu, a vorbit la Lider Sportiv 95, de la Radio ProFM LiderFM, despre meciul pierdut la Balotești:

Alexandru StreltovAstăzi, 13 martie 2016, Alexandru Strelţov împlineşte vârstă de 16 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

FOTO Marian BrailescuPortarul Oțelului, Ștefan Bordieanu, fiul legendei oţelare, Stelian Bordieanu a vorbit la Lider Sportiv 94, de la Radio ProFM LiderFM, despre jocurile din Liga a II-a:

George CristofAstăzi, 10 martie 2016, George Cristof împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 23

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |