STIRI Juniori

JunioriDacă la nivelul Ligii a II-a cadeţii nu ar face față, Stelian Bordeianu, antrenorul Juniorilor A, a  declarat la Lider Sportiv (ProFM LiderFM) că la nivelul Ligii a IV-a o eventuală echipă Oțelul s-ar putea baza pe juniori:

Stelian BordeianuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul Juniorilor A de la Oțelul, Stelian Bordeianu,  a declarat că adolescenţii pe care îi pregătește vor face tot posibilul să se prezinte onorabil în Liga a II-a, dacă acest lucru va fi cerut de către conducerea clubului:

Copiii Otelului ar putea prelua povara Ligii a II-aPosibilitatea ca juniorii mari de la Oțelul să evolueze în partea a doua a sezonului în Liga a II-a, după ultimele hotărâri ale Adunării Creditorilor, a fost comentată de către Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor A, astfel:

Braila a ajuns sa se uite dupa resturi prin curtea OteluluiLa emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, antrenorul Daciei Unirea Brăila, Alin Pânzaru, a vorbit despre ocazia de a lua jucători de la Oţelul, situaţie ivită în urma încetării activităţii la clubul gălăţean până pe 25 februarie şi deciziei Adunării Creditorilor de a lăsa toţi jucătorii din lot să plece ca împrumut la alte echipe dacă îşi doresc acest lucru.

Nimic nu mai este cum a fost la OtelulLa Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, fostul antrenor de la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, Ion Cruceanu, a declarat că înainte dea fi preluată de actualii acționari, Oțelul avea cel mai puternic Centru de Copii și Juniori din țară:

Alexandru AvramLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a fost întrebat de ce a renunţat în primă instanţă la fotbal. Jucătorul a explicat că probabil a fost un act de teribilism, dar recunoaşte că a fost o mare greşeală, una de care încearcă să-i ţină departe pe mai tinerii săi colegi.  

Otelul produce juniori de perspectiva in continuareTinerii de la Oțelul au încheiat turul în Campionatul Național al Juniorilor A pe primul loc în Seria a II-a. Antrenorul junilor “oțelari”, Stelian Bordeianu, a vorbit despre parcursul echipei sale:

Stelian BordeianuLegenda roș-alb-albastră, Stelian Bordeianu, acum antrenor la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre situația financiară a clubului gălățean:

Grupa Otelul 2008Săptămâna trecută s-a disputat în capitală Cupa Juniorului AEB, o competiţie internaţională pentru juniori. Oţelul Galaţi a fost reprezentată cu onoare de micuţii de la Grupa 2008 antrenată de Bogdan Balaban. Micuţii gălăţeni au obţinut un loc 2 de senzaţie învingând printre altele pe celebra Atletico Madrid. Iată rezultatele Oţelului 2008 de pe parcursul turneului: 1-2 cu Juniorul Bucureşti, 1-1 cu Concordia Chiajna, 4-2 cu Atletico Madrid, 4-3 la penalty-uri cu Colţea Braşov (semifinale) şi 1-4 în finala cu SC Bacău. În urma acestor rezultate micii oţelari s-au ales cu un premiu în echipament sportiv în valoare de 1.000 de lei, iar portarul Bogdan Matei a plecat acasă cu trofeul de cel mai bun goalkeeper al competiţiei!

FOTO Dragos SacaNoul manager sportiv al Oţelului Galaţi, Aurelian “Vivi” Stamate, pare să fi revenit cu noroc la formaţia noastră, care a spart în sfârşit seria de meciuri fără victorie. Fosta legendă a clubului roş-alb-albastru s-a bucurat pentru punctele obţinute, a mulţumit suporterilor veniţi la stadion, chiar dacă aceştia au fost puţini, şi este de părere că salvarea poate veni doar dacă vom şti să ne creştem juniorii.

Mai multe articole..

Pagina 4 din 23

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |