Juniori

FOTO Marian BrailescuFost antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru, Ion Crucianu, tehnicianul care a format o parte din jucătorii din actualul lot, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că ar fi fost mai bine pentru tinerii din echipa Oțelului dacă ar fi fost folosiți în finalul sezonului trecut, când am retrogradat:

Juniorii mari conduc in clasamentÎn weekendul trecut a fost o nouă etapă în campionatul de juniori. Juniorii A şi B de la Oţelul au dat piept cu LPS Galaţi pe Stadionul “Siderurgistul”. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria “oţelarilor”. La Juniori A a fost 3-0, prin golurile marcate de Perju, Istrate şi R.Codreanu, primii doi aflaţi şi în lotul echipei mari! Astfel, juniorii mari au 8 victorii din 8 meciuri şi conduc Seria a doua a campionatului.

Stelica BordeianuLegendarul portar Stelian Bordeianu, acum antrenor la echipa de Juniori A de la Oțelul, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre problemele cu care se confruntă tinerii clubului roș-alb-albastru:

Tinerii Otelului nu au putut participa in cea mai importanta competitie de juniori din taraÎncepând din acest sezon, Federația Română de Fotbal a înființat Liga Elitelor, pentru cele mai bune echipe de juniori din țară. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari, a explicat motivele pentru care Oțelul nu joacă în Liga Elitelor:

Antonio SeferÎn cadrul emisiunii TV Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a lansat bomba, anunţând că tânărul de doar 15 ani, Antonio Sefer, are oferte concrete din prima ligă a României. Conform oficialului roş-alb-albastru, CSU Craiova, Dinamo şi Steaua ar fi interesate de jucătorul care a debutat la o vârstă foarte fragedă în Liga a II-a pentru Oţelul!

Mai multe articole..

Pagina 3 din 15

3