Juniori

Juniorii mari conduc in clasamentÎn weekendul trecut a fost o nouă etapă în campionatul de juniori. Juniorii A şi B de la Oţelul au dat piept cu LPS Galaţi pe Stadionul “Siderurgistul”. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria “oţelarilor”. La Juniori A a fost 3-0, prin golurile marcate de Perju, Istrate şi R.Codreanu, primii doi aflaţi şi în lotul echipei mari! Astfel, juniorii mari au 8 victorii din 8 meciuri şi conduc Seria a doua a campionatului.

Tinerii Otelului nu au putut participa in cea mai importanta competitie de juniori din taraÎncepând din acest sezon, Federația Română de Fotbal a înființat Liga Elitelor, pentru cele mai bune echipe de juniori din țară. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari, a explicat motivele pentru care Oțelul nu joacă în Liga Elitelor:

Antonio SeferÎn cadrul emisiunii TV Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a lansat bomba, anunţând că tânărul de doar 15 ani, Antonio Sefer, are oferte concrete din prima ligă a României. Conform oficialului roş-alb-albastru, CSU Craiova, Dinamo şi Steaua ar fi interesate de jucătorul care a debutat la o vârstă foarte fragedă în Liga a II-a pentru Oţelul!

Stelica BordeianuLegendarul portar Stelian Bordeianu, acum antrenor la echipa de Juniori A de la Oțelul, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre problemele cu care se confruntă tinerii clubului roș-alb-albastru:

FOTO Marian BrailescuLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a declarat că lotul Oţelului este cel mai tânăr dintre toate cluburile din Liga I şi Liga a II-a ! Pentru a exemplifica acest aspect, oficialul roş-alb-albastru a afirmat că unii jucători sunt învoiţi de la antrenamente pentru a se putea duce la şcoală...

Mai multe articole..

Pagina 3 din 15

3