Juniori

Copiii Otelul formeaza nucleul lotuluiÎnaintea jocului din etapa a 2-a de la Brăila, dintre Dacia Unirea și Oțelul, cele două echipe se aflau la cei doi poli ai clasamentului. Brăila era pe primul loc, fără înfrângere, iar Oțelul pe ultimul, fără victorie. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a comentat acest aspect:

Alexandru Istrate (17 ani)La emisiunea de radio Lider Sportiv, managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, s-a declarat încrezător în viitorul fotbalistic al echipei pe care o conduce:

Daniel FloreaLa Divizia Locală, de la Digi24 Galați, antrenorul principal Daniel Florea a declarat că Oțelul trebuie să continue chiar dacă are foarte mulți juniori în lot, de la Galați plecând fotbaliști importanți:

Sefer este unul din tinerii de perspectiva ai OteluluiOţelul a învins Metalosport într-un meci amical, câştigând astfel derby-ul Galaţiului disputat la... Lieşti. Managerul sportiv Cristian Munteanu este mulţumit de faptul că formaţia roş-alb-albastră are un mare avantaj faţă de restul competitoarelor din Seria I a Ligii a II-a: are destui jucători de valoare U19.
După cum se ştie, noul regulament al FRF impune ca echipele din eşalonul secund să folosească pe tot parcursul meciurilor oficiale doi jucători cu vârsta sub 19 ani! Dacă un astfel de jucător este înlocuit, el trebuie schimbat obligatoriu cu un alt fotbalist din aceeaşi categorie de vârstă (Under19). Cum Oţelul şi-a construit lotul pe baza propriei pepiniere, există destui juniori de valoare în lot. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi restul formaţiilor din Liga a II-a, care se plâng de noul regulament.

Tinerii Otelului au ocazia sa se afirme la Liga a II-aEchipa Oţelului, formată în marea ei majoritate din juniori, a reuşit să ţină piept mult mai experimentatei Dacia Unirea Brăila, într-un meci amical disputat sâmbătă pe terenul rivalilor. Antrenorul gazdelor, fostul jucător oţelar, Alin Pânzaru, a pus rezultatul şi pe seama tinerilor jucători ai Brăilei pe care i-a aruncat în luptă în repriza a doua şi care, după spusele sale, nu s-au ridicat la înălţimea juniorilor gălăţeni.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 15

3