STIRI Juniori

FOTO Marian BrailescuFost antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru, Ion Crucianu, tehnicianul care a format o parte din jucătorii din actualul lot, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că ar fi fost mai bine pentru tinerii din echipa Oțelului dacă ar fi fost folosiți în finalul sezonului trecut, când am retrogradat:

Juniorii mari conduc in clasamentÎn weekendul trecut a fost o nouă etapă în campionatul de juniori. Juniorii A şi B de la Oţelul au dat piept cu LPS Galaţi pe Stadionul “Siderurgistul”. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria “oţelarilor”. La Juniori A a fost 3-0, prin golurile marcate de Perju, Istrate şi R.Codreanu, primii doi aflaţi şi în lotul echipei mari! Astfel, juniorii mari au 8 victorii din 8 meciuri şi conduc Seria a doua a campionatului.

Tinerii Otelului nu au putut participa in cea mai importanta competitie de juniori din taraÎncepând din acest sezon, Federația Română de Fotbal a înființat Liga Elitelor, pentru cele mai bune echipe de juniori din țară. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari, a explicat motivele pentru care Oțelul nu joacă în Liga Elitelor:

Stelica BordeianuLegendarul portar Stelian Bordeianu, acum antrenor la echipa de Juniori A de la Oțelul, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre problemele cu care se confruntă tinerii clubului roș-alb-albastru:

Antonio SeferÎn cadrul emisiunii TV Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a lansat bomba, anunţând că tânărul de doar 15 ani, Antonio Sefer, are oferte concrete din prima ligă a României. Conform oficialului roş-alb-albastru, CSU Craiova, Dinamo şi Steaua ar fi interesate de jucătorul care a debutat la o vârstă foarte fragedă în Liga a II-a pentru Oţelul!

FOTO Marian BrailescuLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a declarat că lotul Oţelului este cel mai tânăr dintre toate cluburile din Liga I şi Liga a II-a ! Pentru a exemplifica acest aspect, oficialul roş-alb-albastru a afirmat că unii jucători sunt învoiţi de la antrenamente pentru a se putea duce la şcoală...

Copiii Otelul formeaza nucleul lotuluiÎnaintea jocului din etapa a 2-a de la Brăila, dintre Dacia Unirea și Oțelul, cele două echipe se aflau la cei doi poli ai clasamentului. Brăila era pe primul loc, fără înfrângere, iar Oțelul pe ultimul, fără victorie. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a comentat acest aspect:

Alexandru Istrate (17 ani)La emisiunea de radio Lider Sportiv, managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, s-a declarat încrezător în viitorul fotbalistic al echipei pe care o conduce:

Sefer este unul din tinerii de perspectiva ai OteluluiOţelul a învins Metalosport într-un meci amical, câştigând astfel derby-ul Galaţiului disputat la... Lieşti. Managerul sportiv Cristian Munteanu este mulţumit de faptul că formaţia roş-alb-albastră are un mare avantaj faţă de restul competitoarelor din Seria I a Ligii a II-a: are destui jucători de valoare U19.
După cum se ştie, noul regulament al FRF impune ca echipele din eşalonul secund să folosească pe tot parcursul meciurilor oficiale doi jucători cu vârsta sub 19 ani! Dacă un astfel de jucător este înlocuit, el trebuie schimbat obligatoriu cu un alt fotbalist din aceeaşi categorie de vârstă (Under19). Cum Oţelul şi-a construit lotul pe baza propriei pepiniere, există destui juniori de valoare în lot. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi restul formaţiilor din Liga a II-a, care se plâng de noul regulament.

Daniel FloreaLa Divizia Locală, de la Digi24 Galați, antrenorul principal Daniel Florea a declarat că Oțelul trebuie să continue chiar dacă are foarte mulți juniori în lot, de la Galați plecând fotbaliști importanți:

Mai multe articole..

Pagina 5 din 23

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |