STIRI Juniori

Pepiniera Oteluluia  fost desfiintata in iarnaInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a explicat de ce desfiinţarea echipei-satelit Oţelul II a fost o mare greşeală.

Daniel Dajbog, primul din stangaInvitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Daniel Dajbog, mijlocaşul Oţelului II, trecut între timp la Metalosport, a vorbit despre profilul său.

Daniel DajbogInvitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Daniel Dajbog a vorbit despre situația jucătorilor de la Oțelul 2, după ce echipa satelit s-a desființat.

Metalosport va juca pe Ancora si va primi cel putin 9 jucatori de la defunctul satelitLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion, conducerea clubului Oţelul a anunţat un parteneriat cu Metalosport Galaţi, care a preluat 9 jucători de la formaţia “satelit” şi va activa de acum în Liga a III-a la Baza Sportivă Zoltan David.

Vlad RăpișcăConducerea clubului Oțelul, prin administratorul special Vlad Răpișcă, a reacționat la propunerea venită din partea fostului director general adjunct al grupării gălățene, Ilie Hagioglu, de a redirecționa jucătorii echipei secunde către SCM Dunărea, formație ce activează momentan doar la nivelul de copii și juniori.

Otelul II a fost condamnata la moarteLa emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Ilie Hagioglu a anunțat singura soluție de salvare de la desființare a echipei secunde a clubului Oțelul:

Otelul a renuntat la tinerii de perspectivaLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, unul dintre inițiatorii echipei secunde a clubului Oțelul, Ilie Hagioglu, a comentat desființarea echipei satelit.

Eduard Dumitru (FOTO Marian Iacob)În cantonamentul din Poiana Brașov, în lotul Oțelului au fost și doi jucători de la defuncta, de acum, echipă secundă: Daniel Dajbog și Eduard Dumitru. Coleg de generație cu cei doi, Alexandru Tudorie a vorbit la emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre evoluția celor doi.

Daniel DajbogDupă cum s-a anunțat în mai multe rânduri, în cele două cantonamente din perioada de iarnă, în lotul primei echipe vor fi cooptați și câțiva jucători tineri, de perspectivă, care să crească lângă echipă. Cristi Munteanu, team-managerul Oţelului a precizat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că în primul stagiu de pregătire vor merge Dajbog și Dumitru, iar în al doilea un junior.   

Aurelian DraganLa conferinţa de presă în care s-a anunţat faptul că Oţelul vrea să se bazeze din ce în ce mai mult pe propriii juniori şi s-a parafat semnarea de contracte pe câte 4 ani cu Tudorie şi Moglan, noul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul, Aurelian Drăgan, a vorbit despre planurile de viitor ale clubului roş-alb-albastru.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 23

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |