STIRI Juniori

Sorin Haraga, una din legendele fotbalului galatean Într-un interviu acordat ziarului Acţiunea, care se distribuie gratis în zi de meci la Oţelul, Sorin Haraga, fostul jucător de legendă al formaţiei roş-alb-albastre şi actualul antrenor al echipei satelit a vorbit despre generaţia care vine din spate, tinerii pe care îi creşte pentru echipa mare şi relaţia cu echipa de seniori.  

Oţelul IIEchipa secundă a clubului roş-alb-albastru a pierdut astăzi, scor 2-4, deplasarea de la Gloria Popeşti Leordeni, în ultima etapă a returului. Echipa gălăţeană a beneficiat de un autogol al gazdelor, iar cel de-al doilea gol a fost reuşit de George Bârlădeanu.

Otelul II a invins lejer pe MetalosportDupă victoria 3-0 (1-0) din derby-ul municipal din Liga a III-a cu Metalosport, antrenorul satelitului clubului Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, despre partidă:

Oţelul IIDerbiul municipal din Liga a III-a, dintre Oțelul II și Metalosport s-a încheiat cu o victorie la scor de neprezentare pentru satelitul clubului Oțelul. Echipa antrenată de Sorin Haraga s-a impus, scor 3-0, la pauză 1-0, în fața nou promovatei Metalosport.

Otelul II are derby local cu MetalosportPenultima etapă din turul sezonului regulat din Liga a III-a programează derby-ul gălățean din Seria a II-a, dintre Oțelul II și Metalosport. Jocul este programat să se dispute pe terenul ”oțelarilor”, stadionul „Ancora-Zoltan David”, sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 14.00.

Eduard Dumitru (FOTO Marian Iacob)La Lider Sportiv, antrenorul secund al Oțelului, Valentin Sinescu, a vorbit despre echipa secundă:

FOTO Marian BrailescuOţelul II Galaţi a pierdut la scor de tenis partida disputată pe terenul unei candidate la promovare din Seria a II-a a Ligii a III-a. Delta Dobrogea Tulcea s-a distrat cu tinerii oţelari şi le-a administrat acestora un sec 6-0.

Mihai Adascalitei a reusit o dubla chiar de ziua lui!COMUNICAT FC Oţelul Galaţi: “Echipa a doua a clubului nostru a înregistrat, sâmbătă, 1 noiembrie 2014, prima victorie pe teren propriu de la startul turului de campionat. FC Oțelul 2 Galați, locul 10 în clasamentul Ligii a III-a, Seria a II-a, a învins-o pe ocupanta locului 11, ACS Callatis 2012 Mangalia, cu scorul de 5-0 (2-0 la pauză), într-un meci din etapa a X-a.

Meciul se disputa la Baza Sportiva Zoltan David (fosta Ancora)După înfrângerea din runda precedentă, 1-2 cu CS Tunari, satelitul de la Oțelul va juca al doilea meci consecutiv pe teren propriu. Azi, 1 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, Oțelul II va încerca să obțină a treia victorie din acest sezon, contra celor de la Callatis Mangalia.

Meciul s-a disputat la Baza Sportiva Zoltan DavidEchipa secundă a clubului Oțelul a înregistrat un nou eșec pe teren propriu. În etapa a IX-a, Oțelul II a pierdut, 1-2 (la pauză 0-0), jocul cu cei de la CS Tunari, viceliderul seriei.

Mai multe articole..

Pagina 8 din 23

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |