STIRI Stadion “Stadionul Oţelul are un preţ convenabil”

Stadionul Otelul ar putea reveni orasului GalatiStadionul Otelul ar putea reveni orasului GalatiFostul jucător de legendă al Oţelului, Cătălin Tofan, actualul preşedinte al Fundaţiei Sportul Gălăţean, a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre dorinţa Primăriei de a achiziţiona Baza Sportivă Oţelul de la ArcelorMittal. Tofan a explicat că cei de la Combinat cer un preţ convenabil pentru stadion, un preţ care poate fi acceptat de către Consiliul Local Galaţi, dar nu a dezvăluit suma exactă.  


Cătălin Tofan: “Da, este adevărat, s-au făcut demersuri pentru preluarea Bazei Sportive Oţelul de la ArcelorMittal, chiar eu am fost la discuţii încă din august-septembrie când se vorbea de o plecare a celor de la Oţelul de pe acest stadion. Se spunea atunci că doar 3 etape vor fi lăsaţi de către Combinat, iar după aceea vor pleca. La propunerea d-lui primar Marius Stan am mers în Combinat cu dl. city-manager Aurel Vlaicu şi am purtat primele discuţii pentru a închiria această bază sportivă, pentru a o da mai departe celor de la Oţelul, eventual şi celor de la Metalosport, să se folosească de ea. După cum s-a şi spus, cei de la Combinat ar fi dorit să conserve baza, să o bage în conservare şi, vă daţi seama, era păcat. Are un gazon extraordinar, tribuna e numai bună, este chiar brandul Galaţiului la momentul ăsta. Oriunde te duci, dacă vorbeşti de Stadionul Oţelul, îl ştie toată lumea. S-au făcut discuţii, iar acum, mai nou, în săptămâna în care trebuia ca Oţelul să joace pe Stadionul Dunărea, domnul primar s-a întâlnit cu reprezentanţii ArcelorMittal, au continaut discuţia privind cumpărarea bazei sportive. Deci de la închiriere s-a ajuns la cumpărare. S-a discutat şi despre un preţ, un preţ convenabil, nu-mi permit să vorbesc eu acum, am să-l las pe domnul primar să spună mai multe. Cu siguranţă e un preţ care poate fi acceptat de către Consiliul Local şi, bineînţeles, intrând astfel în patrimoniul Primăriei se va putea investi în acest stadion şi toate echipele îşi pot desfăşura activitatea pe acest stadion.”    

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 27-11-2015 19:54

Okey.Numa' sa-l schimbe pe Florea:)) :D :D

Ca nu-i bun de nimic. :-*

Aruon

  •  
  •  

#2 alfar » 27-11-2015 20:25

okey, e un pret convenabil. pentru cine? pentru mittal, pt. i.b, m.s si tofan, hagioglu ....pentru clona dorita de atita timp de primar ca justificare de cumparare a stadionului?....nu e un pret corect pentru galateni ce cumpara un stadion ce nu permite nici o modernizare, un stadion ce va costa galatenii. pentru cine? OTELUL are acum sediu social in galati. VREAU SA VAD CA OTELUL E AL GALATIULUI si nu mai traieste din subscriptia suporterilor. da, primaria sa subventioneze legal clubul OTELUL ce are acum sediu social in galati, sa gaseasca solutii ce garanteaza existenta corecta a clubului si apoi sa cumpere stadionul. stadionul OTELUL e o investitie ce doar aduce cheltuieli comunitatii, e un stadion ruginit. se justifica doar dupa ce OTELUL e al galatenilor. asta cu metalosport, de unde stiu ca dupa ce se cumpara "convenabil" stadionul dat moaca lui mittal pe banii galatenilor dispare si metalosport ca si asta-i un club asa, slabut.

alfar

  •  
  •  

#3 granata » 27-11-2015 21:47

Astia vor sa de-a un tun si cu stadionul..Stadionul trebuie sa fie cedat gratis galatenilor(primarie i)caci ei l-au construit..Orice suma vehiculata va fi deturnata din bani publici adica tot din bani galatenilor!

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |