STIRI Stadion “Stadionul poate ajunge de la ArcelorMittal în patrimoniul Primăriei”

Stadionul Otelul ar putea fi cumparat de catre Primarie de la actualul proprietar, ArceloMittalStadionul Otelul ar putea fi cumparat de catre Primarie de la actualul proprietar, ArceloMittalCătălin Tofan, fotbalist care în toată cariera sa a activat doar pentru Oţelul Galaţi, actualul preşedinte al Fundaţiei Sportul Gălăţean, a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre ce s-ar întâmpla odată cu preluarea de la ArcelorMital a Bazei Sportive Oţelul de către Primăria Galaţi.


Cătălin Tofan: “Stadionul Oţelul poate ajunge de la ArcelorMittal în patrimoniul Primăriei, urmând ca după aceea, cu acordul Consiliului Local, să-l preia Fundaţia Sportul Gălăţean în administrare şi gospodărire. Nu cred că Baza Sportivă Oţelul necesită investiţii la acest moment pentru că ea este omologată la nivelul Ligii I, se poate juca oricând, gazonul este într-o stare foarte bună. Are şi un al doilea teren, în spate acolo, cu gazon de calitate superioară. Din punct de vedere al infrastructurii corespunde din toate punctele de vedere. Trebuie gospodărit şi întreţinut pentru că la un anumit timp, dacă nu se mai întâmplă nimic, încep să apară tufare pe acolo şi mai ştiu eu ce alte minuni şi e urât. Intrând în patrimoniul Primăriei, bineînţeles că se pot face şi investiţii în continuare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Krebss1964 » 29-11-2015 20:24

Daaaa, Tofan a dat o declaratie tipic romaneasca : lasa ca e bun si asa, deci nu tu investitii in infrastructura, nu tu fidelizare pentru iubitorii sportului in general. Sa lasam sa rasara buruienile prin crapaturile de ciment, sa nu avem un sistem de ticketing performant, sa nu avem programe de atragere a publicului la stadion si asa mai departe. NU e de mirare ca in mandatul acestui individ numit primar fotbalul galatean este in moarte clinica. Citeam ieri despre un atlet paralimpic din Galati care nu a putut sa se antreneze pe pista stadionului Dunarea fiindca era acoperita in totalitate de apa. Nu se vrea nimic nou in acest oras, de ce sa ne mai imbatam cu apa rece?
Pentru mine , anul 2015 ca suporter al Otelului si ca cetatean al Galatiului a fost cel mai umilitor. Daca as putea sa sterg din memorie ultimii ani si sa ma trezesc intr-o perioada in care stadionul era "cimitirul granzilor", ar fi ideal.
−1

Krebss1964

  •  
  •  

#2 granata » 29-11-2015 22:04

"Fundatia sportului galatean"mai bine spus "Fundatia falimentului galatean"
−2

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |