STIRI Liga 2 Suporterii sunt ţinuţi în ceaţă

Suporterii asteapta miscarile conduceriiSuporterii asteapta miscarile conduceriiIncertitudinea s-a aşezat pe tot ce înseamnă Oţelul, iar veştile dinspre formaţia noastră favorită vin cu ţârâita. Managerul sportiv Ovidiu Burcă a declarat recent că îşi doreşte împreună cu antrenorul Florin Marin să reunească lotul echipei pe data de 6 iulie şi să organizeze un cantonament în jurul datei de 20 iulie.


Ceaţa de pe ochii suporterilor nu se ridică însă, fiind evident doar că, la ora asta, Oţelul mai are doar câţiva jucători în lot. În plus întâlnirea Răpişcă - Adamescu, considerată decisivă pentru clubul roş-alb-albastru, ori nu a avut loc, ori nu a adus rezultatele scontate de conducere, deoarece nimeni nu a mai suflat o vorbă despre acest subiect. De altfel, după vânzarea lui Tudorie s-a aşternut o linişte totală la nivel de birouri.

Nu ajută nici necunoscutele din Liga a II-a, cei de la FRF sau LPF2, neavând încă nici măcar data de începere a campionatului stabilită. De asemenea, nu se cunoaşte ce fel va fi organizat eşalonul secund în sezonul următor, mai exact dacă vom avea două serii sau doar una. În plus nu se ştie componenţa seriei/seriilor, existând şanse ca multe echipe să se retragă înainte de începerea sezonului, cum se întâmplă în fiecare de an de ceva vreme încoace.  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 27-06-2015 12:25

Ajunsă în Liga a II-a, Oţelul şi-a pierdut cea mai mare parte a jucătorilor, în acest moment antrenorul Florin Marin având la dispoziţie un lot format din doar şapte fotbalişti: Hotoboc, Abraham, Leca, Tătar, Stoian, Miron şi Murgoci.

Deci nu avem jucatori nici de un prim 11..

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 vitzamina » 27-06-2015 13:50

Macar avem concurenta pe postul de portar...
+1

vitzamina

  •  
  •  

#3 leutzu » 28-06-2015 19:26

sfarsitul e aproape otelul trebuie sa renasca de jos de tot asta e situatia ,cat timp echipa avea actionari in combinat nimeni din galati nu a vrut sa ajute clubul asa a am ajuns fc otelul bucale,respect dunarea batrana

leutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |