STIRI Bilete si Abonamente

Cumparati bilete! Ajutati Otelul!Conform site-ului oficial al clubului, vânzarea tichetelor începe de azi, 4 decembrie, când biletele se vor găsi exclusiv la Baza Sportivă Zoltan David (ex-Ancora) între orele 12.00 şi 17.00! Sâmbătă, în ziua meciului, tichetele vor fi puse în vânzare de la ora 08.00 şi până la începerea partidei, la casele de bilete de la Tribuna I şi Liceul Auto.

In ziua meciului biletele se gasesc la caseConform site-ului oficial al clubului vânzarea tichetelor a început de azi. Marţi, 24 noiembrie, biletele se vor găsi exclusiv la Baza Sportivă Zoltan David (ex-Ancora) între orele 09-17! Miercuri, în ziua meciului, tichetele vor fi puse în vânzare de la ora 09.00 şi până la începerea partidei, la casele de bilete de la Tribuna I şi Liceul Auto.

Meciul se va disputa in nocturnaConform conducerii clubului, tichetele se vor găsi de luni, 2 noiembrie, la casa situată la intrarea Tribunei I a Stadionului „Oțelul” începând cu ora 14.00! Marţi, în ziua meciului, biletele se pot găsi în aceeaşi locaţie până la ora 19.00, când este programată începerea partidei.

Azi biletele se pot gasi exclusiv la Baza Sportiva Zoltan David (ex-Ancora)După fiasco-ul cu biletele de la meciul trecut, conducerea Oţelului s-a repliat şi vrea să se revanşeze faţă de suporteri. Astfel, tichetele de intrare se găsesc deja cu 48 de ore înainte de meciul pe care echipa noastră îl va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei CS Baloteşti, în cadrul etapei a 9-a a Ligii a II-a. Iată şi preţurile:

Otelul are nevoie de o tribuna plinaSite-ul oficial al clubului a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei SC Bacău, în cadrul etapei a 6-a a Ligii a II-a:

AJUTATI CLUBUL: Cu totii la bilete!Preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei Bucovina Pojorâta, în cadrul etapei a 4-a a Ligii a II-a sunt următoarele:

Casa de biletePreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei Dunărea Călăraşi, în cadrul etapei a 2-a a Ligii a II-a sunt următoarele:

foto arhivaManagerul sportiv Cristi Munteanu a vorbit la emisiunea radiofonică Lider Sportiv despre costurile organizării unui meci de Liga a II-a pe Stadionul “Oțelul”:

Vlad Rapisca (in stanga)Administratorul special Vlad Răpişcă a vorbit recent despre dificultăţile financiare de la echipă, explicând că din banii obţinuţi pe bilete la meciuri nu se putea plăti nici măcar chiria stadionului “Oţelul”, către ArcelorMittal Galaţi care deţine arena din Ţiglina III. La ultimele meciuri din Liga I, intrarea spectatorilor a fost liberă, cum va fi şi mâine la meciul de acasă cu Universitatea Cluj-Napoca!

Sa umplem din nou stadionulDupă două jocuri consecutive pe teren propriu în care gălățenii au avut acces gratuit la meciurile Oțelului, iată că și în ultimele două meciuri de acasă din acest sezon conducerea clubului gălățean a decis ca intrarea să fie liberă.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 11

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |