STIRI Bilete si Abonamente

Abonamente asortateSuporterii care doresc să vizioneze toate partidele Oţelului din retur mai au doar săptămâna în curs pentru a-şi comanda abonamente. FC Oţelul Galaţi a început să primească comenzi petru aceste tichete din 23 ianuarie. Cererile se mai pot face doar la casieria de la sediul clubului, situat în incinta bazei sportive „Siderurgistul”, vizavi de sala de handbal. Programul este în fiecare zi între orele 10.00-17.00, până pe 16 februarie, anul curent.

Liber la abonamenteFC Oţelul Galaţi primeşte de azi, 23 ianuarie (mult mai devreme ca în alte ocazii), comenzi la abonamentele pentru partea a doua a sezonului 2013-2014. Cererile se vor putea face doar la casieria de la sediul clubului Oțelul Galați, situat în incinta bazei sportive „Siderurgistul”, vizavi de sala de handbal. Programul este în fiecare zi de marţi până vineri, între orele 10.00-17.00, până pe 16 februarie, anul curent.

Conducerea si-ar dori un stadion plin ca pe vremuriConducerea clubului a făcut un gest foarte frumos în luna cadourilor arătându-şi recunoştinţa pentru suporterii Oţelului. Astfel, un bilet la meciul de mâine contra Coronei Braşov va costa doar 1 leu, indiferent de zona din stadion aleasă de fani. Reducerea respectivă nu se aplică la Tribuna Zero şi la cea oficială, în rest fanii care vor să vadă meciul de la Tribuna I, Tribuna a II-a sau peluze beneficiază de această ofertă.  

Casele de bilete se deschis la ora 10.00Site-ul oficial al Oţelului a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

Abonamente vechiLiga Suporterilor Gălăţeni 1993 se pregătește de returul campionatului 2013-2014, un retur care se anunță de foc pentru echipa noastră datorită locului pe care îl ocupă în clasament. Membrii cotizanți ai Ligii Suporterilor au reducere de 50% la achiziționarea abonamentelor pentru returul campionatului, iar listele au început deja să fie alcătuite datorită faptului că cei din conducerea clubului au hotărât să demareze mai devreme decât de obicei distribuirea acestora către suporteri.

Una din cele 4 case de bileteSite-ul oficial al Oţelului, fotbalclubotelul.ro, a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei FC Vaslui.
Un bilet la Tribuna I sector A, B sau C va costa 15 lei, unul la Tribuna a II-a, sector B sau C = 10 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei.

Otelul are nevoie de suporteriConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei FC Botoşani, luni, cu începere de la ora 21.30.

Abonamentele sunt valabile si la meciurile de CupaPosesorii de abonamente pot intra pe baza acestora şi îşi pot ocupa locurile pe care le au şi în campionat la partida de Cupa României, împotriva formaţiei Corona Braşov.

Biletele la Otelul printre cele mai accesibile din Liga IConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, cu începere de la ora 19.00.

Pretul biletelor cu Dinamo incepe de la 2 leiConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, azi, cu începere de la ora 21.30.

Mai multe articole..

Pagina 5 din 11

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |