STIRI Bilete si Abonamente

Cu stadionul plin otelarii au prins mereu aripiLa Divizia Locală, de la Digi24 Galați, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul, a anunțat că și la următorul meci de acasă al echipei noastre, cu Petrolul Ploieşti, intrarea spectatorilor va fi liberă!  

Anul trecut l-am umplut si ne-am salvatAşa cum v-am anunţat încă de ieri, conducerea clubului a hotărât să lase intrarea liberă la meciul dintre Oţelul şi Viitorul Constanţa, pentru ca suporterii gălăţeni să vină în număr cât mai mare şi să ajute echipa pe final de campionat cum s-a întâmplat şi anul trecut!

Asa a fost anul trecut. Sa-l umplem din nou !După victoria euforică obţinută nesperat pe terenul liderului Ligii I, Oţelul a primit o injecţie de moral şi are nevoie de tot sprijinul pe final de sezon pentru a obţine o miraculoasă salvare de la retrogradare, ori măcar să ducă până la capăt o luptă demnă pentru culorile clubului.

Case de BiletePreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei FC Braşov, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I sunt următoarele:

Avem nevoie de o galerie puternicaMeciul Concordia Chiajna – Oţelul este prima “finală” a echipei noastre în tentativa de a se salva de la retrogradare. Bineînţeles că partida are o importanţă aparte şi pentru ilfoveni, care fac tot posibilul să obţină la rândul lor un rezultat pozitiv.

Plan stadion EventimPreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa duminică pe propriul teren, împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a 18-a a Ligii I sunt următoarele:

FOTO arhivaUPDATE: Conducerea echipei a revenit cu un comunicat în care anunţă semnarea contractului cu Eventim.

FOTO arhivaClubul Oţelul a anunţat astăzi prelungirea campaniei de vânzare a abonamentelor până pe 20 februarie!

Otelul puncteaza si la capitolul ticketingProblemele cu biletele şi abonamentele ar putea lua sfârşit pentru suporteri după momentele mai puţin plăcute din ultimii ani. Clubul Oţelul, prin vocea directorului de imagine, Lucian Ionescu, a anunţat astăzi un parteneriat cu eventim.ro, site dedicat vânzării de bilete online la diferite evenimente. Aşadar, în curând, fanii Oţelului vor avea şansa să-şi achiziţioneze în mod civilizat bilete, prin intermediul internetului, la meciurile de acasă ale echipei favorite.

Detalii abonamente returOţelarii se pregătesc de zor pentru returul campionatului la Poiana Braşov, având de urcat cel puţin 5 locuri în clasament pentru a se salva de la retrogradare. În acelaşi timp conducerea executivă nu a stat cu mâinile în sân, ci a adus deja 7 jucători cu experienţă pentru a spera la o revenire miraculoasă în retur. De asemenea, oficialii roş-alb-albaştrii au promis că vor rezolva şi partea financiară în cel mai scurt timp, pentru ca fotbaliştii să fie cu gândul numai la fotbal în returul dificil care ne aşteaptă.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 11

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |