STIRI Bilete si Abonamente

Biletele cu Steaua vor avea aceleasi preturi ca si pana acumPreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa duminică pe propriul teren împotriva formaţiei Steaua Bucureşti, în cadrul etapei a 10-a a sezonului 2014-2015 de Liga I au rămas neschimbate şi sunt următoarele:

Suporterii pot castiga acest tricou de colectieCei din conducerea FC Oţelul Galaţi au pregătit mai multe surprize pentru suporterii care vor veni la meciul cu CFR Cluj şi, sperăm noi, că acesta va fi doar începutul revenirii marketingului la clubul gălăţean.

Casele de bilete sunt deschise 2 zile!Preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa luni pe propriul teren împotriva formaţiei Rapid Bucureşti, în cadrul etapei a 6-a a sezonului 2014-2015 de Liga I sunt următoarele:

Casele de bilete vor vinde tichete pana la ora meciuluiPreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa astăzi pe propriul teren împotriva formaţiei FC Botoşani, în cadrul etapei a patra a sezonului 2014-2015 de Liga I sunt următoarele:

Biletele se termina cel mai repede la Otelul, dar stadionul ramane golPentru că la Oţelul lucrurile rele se repetă mereu, revenim cu un articol scris în primăvară, dar la fel de actual şi la acest moment…

Orice echipa are nevoie de suporterii eiAu fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Concordia Chiajna în cadrul etapei a doua a sezonului 2014-2015 de Liga I.

Poftiti la bileteLa conferinţa de presă de ieri au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ în cadrul optimilor de finală ale Cupei Ligii.

Dunarea Batrana - site-ul suporterilor echipei Otelul GalatiUn suporter înfocat al Oţelului stabilit în Italia ne-a contactat pentru a contribui la acordarea a zece abonamente la Peluză, în cadrul concursului „Susţin Oţelul la bine şi la greu”. A considerat că astfel îşi poate ajuta de la distanţă echipa favorită.

Felicitari castigatorilorLuni seară au fost acordate abonamentele câştigătorilor de la cele trei concursuri desfăşurate sub sloganul „Susţin Oţelul la bine şi la greu”. Nu propriu-zis au fost acordate, pentru că cei care au beneficiat de un abonament oferit gratuit au trebuit să completeze mai întâi formularele.

Concurs abonamente
Continuă seria de concursuri oferite de Dunărea Bătrână şi FC Oţelul. Fanii roş-alb-albaştrilor pot câştiga trei abonamente la meciurile favoriţilor din turul de campionat. Cele mai importante momente pentru suporteri sunt cele în care gruparea noastră de suflet se află la greu, iar atunci e cel mai important ca publicul să-i fie alături echipei.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 11

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |