STIRI Bilete si Abonamente

abonamente OţelulAstăzi, siteul suporterilor vine în sprijinul fanilor gălăţeni care vor să susţină echipa de pe stadion în noul sezon al Ligii I. Cele mai importante momente pentru suporteri sunt cele în care gruparea noastră de suflet se află la greu, iar atunci e cel mai important ca publicul să-i fie alături echipei.

Abonament vechiClubul de fotbal Oţelul Galaţi a anunţat că începând de azi, 10 iunie se pot face comenzi la abonamente pentru turul sezonului 2014-2015 al Ligii I! Iată, în rândurile de mai jos, întregul comunicat de pe site-ul oficial:

Se da drumul la abonamente de pe 10 iunieClubul de fotbal Oţelul Galaţi a anunţat că începând cu data de 10 iunie se pot face comenzi la abonamente pentru turul sezonului 2014-2015 al Ligii I! Iată, în rândurile de mai jos, întregul comunicat de pe site-ul oficial:

Galatenii trebuie sa treaca pe la casa de bilete pentru a-si procura tichete cu valoare 0 leiUPDATE: Cei care au abonamente NU au nevoie de tichet!

Oţelul îşi joacă poate ultima carte pentru supravieţuire în această seară contra Viitorului Constanţa, iar echipa noastră are nevoie de un stadion plin care să-i poarte pe jucători spre cea mai importantă victorie din acest sezon. Din acest motiv, conducerea clubului a hotărât că ar fi oportun să lase din nou INTRAREA LIBERĂ şi la la meciul de azi, pentru ca gălăţenii să ia cu asalt stadionul şi să-şi încurajeze frenetic favoriţii.

Avem nevoie de un stadion cel putin la fel cum a fost cu Timisoara (FOTO Vali Munteanu)Oţelul joacă vineri, pe 16 mai, la  3 ani şi o zi de la finala campionatului, când a câştigat titlul, un nou meci decisiv. De data aceasta ne zbatem pentru rămânerea în prima ligă, contra unui adversar aflat la egalitate de puncte cu noi, o eventuală victorie putându-ne salva de la retrogradare!

Mai multe articole..

Pagina 8 din 21

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |