STIRI Bilete si Abonamente

Otelul isi cheama suporterii la stadionOţelul joacă joi, pe 8 mai, la aproape 3 ani de la finala campionatului când a câştigat titlul, un nou meci decisiv contra unei formaţii din Timişoara. De data aceasta ne zbatem pentru rămânerea în prima ligă, contra unui adversar pe care îl putem egala la puncte dacă şl învingem, ba chiar depăşi dacă o facem la peste două goluri diferenţă.

Otelul are nevoie de suporteriPe site-ul oficial al clubului Oţelul au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Săgeata Năvodari.

Casa de biletePe site-ul oficial al clubului Oţelul Galaţi au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei CFR Cluj.

Sa umplem tribunele pentru OTELUL !Pe site-ul oficial al clubului Oţelul Galaţi au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Concordia Chiajna.

Otelul are suporteri, nu si bilete pentru acestiaUn nou meci, o nouă bătaie de joc faţă de suporterii Oţelului… După ce ne-au momit cu o prezentare a lotului destul de fastuoasă cei din conducerea clubului au revenit la vechile obiceiuri, acelea de a nu-şi respecta fanii.
Bunăoară, la partida cu Ceahlăul, cei din conducere nu au considerat necesar să tipărească destule bilete şi sute de spectatori au rămas pe afară, făcând cale întoarsă spre case. Întrebarea firească este: Vor mai veni acei oameni vreodată la meci!?

Mai multe articole..

Pagina 9 din 21

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |