STIRI Nationale Enes Sipovic - convocat la naţionala de tineret a Bosniei

FOTO: Marian BrailescuFOTO: Marian BrailescuJucătorul Oţelului, împrumutat momentan în Liga a II-a(Seria I) la Farul Constanţa, a primit din nou o convocare la naţionala Under21 a Bosniei Herzegovina. Faptul că Enes a ajuns într-o divizie inferioară nu i-a schimbat părerea selecţionerului bosniac Vlado Jagovic, care l-a chemat la lot pentru partida amicală cu reprezentativa similară a Serbiei din 29 februarie. De altfel, fundaşul central este om de bază la naţionala de tineret, pentru care a mai strâns 5 selecţii în trecut.
Enes Sipovic a fost adus la Galaţi pe când avea o vârstă fragedă, din postura de tânără speranţă a fotbalului bosniac şi titular în naţionala U19 a ţării sale. A prins un singur meci la Oţelul, în sezonul 2009-2010, la un 3-0 contra Gloriei Bistriţa, joc disputat pe propriul teren. În rest a fost folosit cu precădere la echipa a II-a clubului şi ca traducător pentru jucătorii din spaţiul ex-iugoslav, sosiţi la Galaţi în ultimii ani.
Cu toate acestea, Sipovic a reuşit să prindă recent echipa naţională U21 a Bosniei, pentru care a jucat deja 5 meciuri internaţionale. Apărătorul are un gabarit impresionant, măsurând 1,94 metri şi 90 de kilograme. A fost împrumutat mai întâi la Petrolul Ploieşti, unde a făcut un tur de campionat absolut impresionant, fiind titular în 13 meciuri de Liga I.  Revenit la Galaţi, pentru a-şi prelungi contractul, el a fost împrumutat în mod surprinzător în Liga a II-a, la Farul Constanţa, sub comanda vechiului său antrenor de la Oţelul II – Viorel Tănase.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 17-02-2012 16:45

ma bucur pt el. sper ca in viitorul foarte apropiat, sa fie om de baza in aparare. la Otelul, binenteles.
+2

gopolino20

  •  
  •  

#2 Hagi » 17-02-2012 18:28

Ce se intampla cu jucatorii nostri imprumutati Avram (indisciplina si nu a mai jucat in amicale pentru Dunarea Galati) si Miselaricu (avand in vedere situatia formatiei Sageata Navodari privind desfiintarea).

Hagi

  •  
  •  

#3 eugen0303 » 17-02-2012 22:40

Si totusi de ce a fost imprumutat?
Probabil ne-ar fi fost util, macar ca rezerva

eugen0303

  •  
  •  

#4 mario » 18-02-2012 08:05

bravo SIPO, un baiat muncitor si serios si un adevarat caracter, in scurt timp va fii un titular incontestabil in 11 otelului. Va fii inlocuitorul perfect pentru SR.COSTIN

mario

Login sau crează cont pentru a comenta              |