Cornel Rapa contra ItalieiCornel Rapa contra ItalieiCornel Râpă şi Ionuţ Neagu au fost convocaţi la echipa naţională a României, pentru meciul amical contra selecţionatei Uruguay-ului. Partida respectivă  va avea loc în această seară de 29 februarie, cu începere de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tinerii fotbalişti ai Oţelului au astfel ocazia să dea piept cu o forţă a fotbalului mondial, Uruguay-ul având în componenţă fotbalişti precum Diego Forlan(Inter), Luis Suarez(Liverpool) sau Edinson Cavani(Napoli).
Cornel Râpă(22 de ani) a evoluat în 5 rânduri pentru echipa naţională, el fiind de altfel primul jucător din istoria Oţelului care a intrat titular într-un meci oficial al reprezentativei României. De asemenea, fundaşul dreapta a fost titular şi integralist în toate partidele jucate sub tricolor şi deţine recordul celor mai multe prezenţe în naţională, pentru un jucător de la Oţelul!
Ionuţ Neagu(22 de ani) are două jocuri în naţională, ambele în meciuri amicale (3-1 cu Grecia şi 4-0 cu Turkmenistan), fiind unul din pariurile lui Victor Piţurcă pentru viitorul selecţionatei României.