STIRI Editoriale “Oţelari”, din toate colţurile, mobilizaţi-vă !

Campioana Romaniei (FOTO by Ducu)Campioana Romaniei (FOTO by Ducu)Motto: “Astăzi joacă echipa mea / Şi pentru ea, eu voi cânta / Mereu o voi urma, şi-o voi aplauda / Roş-alb-albastră e inima mea!”

Da, astăzi joacă echipa mea, a noastră, a tuturor celor care respiră pentru Oţelul, iar fiinţa ni se umple de nelinişte, emoţie şi mândrie. Cel puţin aşa ar fi normal. Gălăţeni, azi nu e o zi normală, ci ziua cea mai importantă a săptămânii, ziua în care campioana României îşi întâlneşte rivala din Moldova, într-un meci de care poate depinde întregul nostru sezon.
Marius Stan e în campanie, Dorinel Munteanu foloseşte aceeaşi tactică, jucătorii nu mai joacă de plăcere şi sunt blazaţi… M-am săturat să văd astfel de comentarii zi de zi. Astfel de vorbe apăreau doar pe site-urile unor ziare de sport care nu ne înghit nici acum după sezonul fabulos de anul trecut. Din păcate, recent mi-a fost dat să văd asemenea nonsensuri şi în rândul gălăţenilor noştri, vorbe grele aruncate la nervi, “suporteri” care declară răspicat că le este ruşine de Oţelul.
Nu fraţilor, NU are cum să vă fie ruşine cu campioana României. Echipa asta mică s-a luat cu toţi la trântă, cu toţi, şi a făcut ISTORIE, ne-a făcut să râdem, să plângem, să ne strângem cu miile la Păpădie sau pe Faleză. Când spuneţi că nu puteţi scoate capul din pământ de ruşine, mai bine v-aţi gândi ce alt eveniment v-a scos spontan pe stradă în Galaţi în ultimii 20 de ani?!
Da, poate că jocul nu merge momentan, poate că Dorinel este încăpăţânat, poate că Marius Stan este prea ocupat, dar menirea noastră, ca fani, nu este să ne alegem partea de baricadă şi să ne certăm orbeşte între noi, pe subiecte de genul cine este mai vinovat. Şi noi suntem la fel de vinovaţi… Pentru că Oţelul nu înseamnă driblingul nereuşit al lui Filip, Neagu, Pena, etc. sau injuriile fanilor către jucători, sau vorbele grele ale lui Dorinel către suporteri ori amenzile date de Marius Stan. Oţelul e o idee, este entitatea aia gigantică care a zdrobit Timişoara în luptă dreaptă, acum exact 10 luni şi e formată din tot ceea ce înseamnă un club de fotbal + miile de suporteri. Oţelul e dragostea cu care fanii ar trebui să înconjoare mereu echipa locală din patriotism şi să nu ceară doar rezultate, ci să o iubească pur şi simplu fără niciun motiv…
Ziua de meci ar trebui să fie una de sărbătoare, având în vedere că la Galaţi avem CAMPIOANA ROMÂNIEI. Ar trebui ca biletele să se epuizeze fără probleme cu ore înainte de meci, având în vedere că un stadion de 13500 locuri înseamnă mai puţin de 5% din populaţia oraşului! Ar trebui ca mii de fani gălăţeni să roiască în jurul stadionului, îmbrăcaţi toţi în roş-alb-albastru cu multe ore înainte de începerea partidelor. Ar trebui să ne încurajăm echipa, cum am încurajat-o contra Timişoarei, de fiecare dată la fel, nu doar o dată pe an. Vedeţi? Şi noi suntem vinovaţi, nu doar jucătorii, antrenorii sau preşedinţii…
S-a spus să nu mai trăim din trecut, dar de ce nu? Orice club de fotbal din această lume se mândreşte în primul rând cu palmaresul, cu istoria lui glorioasă. Aşa că staţi drepţi ca brazii, nu cu capul în pământ, echipa asta pe care unii dintre voi o huliţi acum, v-a oferit titlul de campion al României. Jucătorii ăştia pe care unii îi înjură, antrenorul ală pe care îl consideraţi antipatic sau preşedintele pe care nu-l vedeţi cu ochi buni din cauza culorilor politice… DA, ei v-au făcut campioni, cei mai fericiţi fani ai anului trecut şi mândri locuitori ai oraşului Galaţi. Vreti să-i răsplătiţi pe cei care au făcut asta pentru voi? Vreţi să răsplătiţi Oţelul?
Veniţi azi la stadion echipaţi în culorile mult iubite, fiecare din voi aduceţi un prieten la meci şi dublaţi astfel numărul de fani din tribune, cântaţi odată cu galeria până la final, iar dacă aveţi nervi vărsaţi-i doar pe adversari. Şi pentru că tot am ajuns la oponenţi: nu uitaţi niciodată cine ne stă azi în cale! Echipa care ne-a furat un loc de Cupa UEFA Intertoto, finanţatorul care ne-a acuzat mereu de lucruri necurate şi jucătorii care îi ironizau pe ai noştri anul trecut pe Facebook… Cu ăştia ne batem! Oţelari, din toate colţurile, treziţi-vă!
Oţelul are nevoie de voi mai mult ca oricând. Dacă te-a bucurat măcar o dată echipa asta, dacă ţi-a tresărit sufletul la victorii şi dacă ai plâns la înfrângeri, atunci eşti dator suporterule. Eşti dator să-ţi încurajezi echipa direct de la stadion. Comentariile sunt de prisos…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 granata » 15-03-2012 11:33

Am niste emotii!!Forza Otelul.
+3

granata

 •  
 •  

#2 kingston » 15-03-2012 12:44

E drept ca exista o mare rivalitate cu Vasluiul, dar in seara asta imi doresc din tot sufletul sa aud pe stadion doar "Hai Otelul!" si nu "celebrele" "vasluieni, m... vasluieni".
+5

kingston

 •  
 •  

#3 bullseye » 15-03-2012 13:49

Bine zis kingston, sa ragusim incurajand echipa , nu sa ragusim injurand echipa adversa.
Forzaaa OTELUUUL!!!
+3

bullseye

 •  
 •  

#4 DanielT » 15-03-2012 14:13

Abia astept sa termin munca si sa ajung acasa sa ma pregatesc de meci! Pentru mine fiecare zi in care joaca Otelul este o zi de sarbatoare. Nu stiu de ce, azi am emotii mai mari ca oricand!
+4

DanielT

 •  
 •  

#5 florinel97 » 15-03-2012 14:21

mereu prezent pe stadion.iubesc o echipa/3 culori mereu/iubesc o legenda/e otelul meu.tare mie frica de vasluieni,dar eu sper ca vom castiga si chiar ca vom castiga.As vrea sa ajungem la penalty-uri.ca sa apuc sa vad pe viu penalty-uri,dar nu conteaza cum castigam,conteaza sa castigam.
+3

florinel97

 •  
 •  

#6 spider » 15-03-2012 14:40

Citez pe FaustinoDan:
Abia astept sa termin munca si sa ajung acasa sa ma pregatesc de meci! Pentru mine fiecare zi in care joaca Otelul este o zi de sarbatoare. Nu stiu de ce, azi am emotii mai mari ca oricand!

Si pentru mine e sarbatoare in ziua meciului. Si am decis sa arborez steagul Otelului la geam in fiecare zi de meci.
+5

spider

 •  
 •  

#7 Tudor » 15-03-2012 15:16

Intrarea e gratis cica. Forta Otelul !
−2

Tudor

 •  
 •  

#8 infuzion » 15-03-2012 15:26

Sper sa batem pe vasluieni


FortZa Otelul !!! :lol:
+1

infuzion

 •  
 •  

#9 Hagi » 15-03-2012 15:36

Atentie!!!

Numărul jandarmilor şi poliţiştilor mobilizaţi pentru siguranţa participanţilor la acest eveniment sportiv a fost substanţial suplimentat comparativ cu cel de la partida precedentă în care Oţelul a jucat cu Ceahlăul.
Jandarmii gălăţeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona stadionului înainte, pe timpul şi după terminarea partidei de fotbal, precum şi măsurile de protecţie a grupurilor de spectatoril pe traseele către şi dispre stadion, atât înainte cât şi după terminarea meciului.

Sa fie o duba cu jandarmi la rondou la Ultimul leu sa nu fie intampinate probleme asa cum a fost in turul campionatului la meciul Otelul-Rapid, cand unul dintre suporterii otelari a fost batut de cativa din galeria rapidului veniti de la gara cu autobuzul pana in statia din tiglina si apoi pe jos pana spre peluza destinata oaspetilor.

Hagi

 •  
 •  

#10 vrabie_adrian87 » 15-03-2012 16:09

Nu jucam nici cu Manchester united si nici cu benfica,am reusit sa jucam la acelasi nivel cu aceste 2 mari forte ale fotbalulșui european,frica?de ce frica?acesti baieti au castigat campionatul si au facut meciul extraordinare,ne au facut fericiti,ideea e ca azi trebuie 90 de minute sa fim in picioare(pana fluiera arbitrul),plecam ragusiti,sa facem tot posibilul sa fim al 13 lea jucator,sa strigam forta otelul din din toata inima,miile de voci otelare pot duce aceasta echipa minunata spre semifinalele cuypei romaniei,avantajul tewrenului propriu suntem noi(suporterii),nu veniti ca la teatru,astazi avem nevoie de suporteri care sa cante necontenit pana fluiera arbitrul,presiunea pe care o putem pune noi poate sa cantareasca decisiv in calificare.
FORTA OTELUL,VREAU CA STADIONUL OTELUL SA FIE UN VULCAN.
+1

vrabie_adrian87

 •  
 •  

#11 otelul.galati99 » 15-03-2012 16:47

Citez pe Tudor:
Intrarea e gratis cica. Forta Otelul !

Chuck Norris ti-a zis ca e intrarea gratis nu? Eu unul prevad un 1-0 sec pentru ros-alb-albastru. HAI OTELUL

otelul.galati99

 •  
 •  

#12 geo007ro » 15-03-2012 17:44

Eu sper sa jucam ceva fotbal si sa fie spectacol. Si o mare victorie...
+1

geo007ro

 •  
 •  

#13 maverick » 15-03-2012 18:05

Hai Otelul! Cred ca or sa-si spele toate pacatele in seara asta si vor castiga!
+1

maverick

 •  
 •  

#14 kingston » 15-03-2012 18:18

Citez pe Tudor:
Intrarea e gratis cica. Forta Otelul !

E gratis doar pentru cei cu abonament! Probabil te-a pacalit titlul de aici: viata-libera.ro/.../...
+1

kingston

 •  
 •  

#15 kingston » 15-03-2012 18:19

Citez pe Tudor:
Intrarea e gratis cica. Forta Otelul !

E gratis doar pentru cei cu abonament! Probabil te-a pacalit titlul de aici: viata-libera.ro/.../...
N-are cum sa fie gratis pt toata lumea din moment ce s-au vandut bilete.
+1

kingston

 •  
 •  

#16 vioara19 » 15-03-2012 18:51

Citez pe florinel97:
mereu prezent pe stadion.iubesc o echipa/3 culori mereu/iubesc o legenda/e otelul meu.tare mie frica de vasluieni,dar eu sper ca vom castiga si chiar ca vom castiga.As vrea sa ajungem la penalty-uri.ca sa apuc sa vad pe viu penalty-uri,dar nu conteaza cum castigam,conteaza sa castigam.

eu as vrea sa castigam fara sa intram in prelungiri. la penalty-uri am mai fost in cupa cu staua si nu e o amintire prea placuta. sunt sigur ca o sa fie spectacol in tribune si pe teren si vom iesi castigatori la final. fortza Otelul.

vioara19

 •  
 •  

#17 Tudor » 15-03-2012 18:54

Citez pe kingston:
Citez pe Tudor:
Intrarea e gratis cica. Forta Otelul !

E gratis doar pentru cei cu abonament! Probabil te-a pacalit titlul de aici: viata-libera.ro/.../...

Doar ca nu am specificat, asta nu inseamna ca nu stiu despre ce e vorba. Am zis eu ca pt toti?
−2

Tudor

 •  
 •  

#18 romeo » 15-03-2012 23:51

superb meci, BRAVO OTELUL, dorinel, mergem mai departe !
+3

romeo

 •  
 •  

#19 otelul.galati99 » 15-03-2012 23:56

Cum am mai zis, prefer un joc urat cu victorie, decat sa am un gust amar la o infrangere nemeritata. Ma oftic enorm, puteam sa ne luam bataie si de la ceahlaul, si sibiu si sportul, dar daca bateam pe porumbari atat in cupa cat si in campionat, eram fericit. Dureroasa infrangere si sper sa castigam cat mai multe meciuri pe viitor sa prindem europa. HAI OTELUL

otelul.galati99

 •  
 •  

#20 vrabie_adrian87 » 16-03-2012 01:48

Lipsiti de sansa am fost asta seara si mancati de arbitru,11 metri clar la paraschiv,cacatul ala de pap se suie pe para in careu si nu se acorda 11 metri,incredibil cum putem fi furati pe fata si ii acorda galben lu para,la 1-0 era altul meciul,galbene acordate penibil alor nostri,porumbelul nu a dormit,dupa meci gunoiul vorbea calm ca pap a jucat mingea,imi e scarba de media romaneasca si de fotbalul romanesc,bravo baietilor si lui dorinel,nu am ce sa reprosez,ARBITRAJUL A CALIFICAT VASLUIUL MAI DEPARTE,milanov trebuia eliminat,a avut 2 faulturi clare de galben(nici macar unul si la faza cand a fost 11 metri al doilea galben clar),faulturi de galben clar lasa avantaj pentru noi si galben din parti,si noi am primit galbene gratuit.
FORTZA OTELUL!
+2

vrabie_adrian87

 •  
 •  

#21 DanielT » 16-03-2012 07:50

Un meci bun facut de baieti! S-a vazut ca se poate! Eu cred ca ar trebui sa uitam meciul asta si sa luam 3 puncte la Brasov.
+2

DanielT

 •  
 •  

#22 Oxigen » 16-03-2012 08:37

Duelul Rapa-Sanmartean a facut diferenta. Cred ca Dorinel trebuia sa vada si sa dubleze pe faza de aparare marcajul la Sanmartean. E neplacut sa fii furat acasa de arbitri. :(
+1

Oxigen

 •  
 •  

#23 Krebss1964 » 16-03-2012 08:48

Sanmartean a fost un fel de Chuck Norris pentru apararea echipei noastre.Acum, pentru ca cele doua trofee au fost ratate, Dorinel are ocazia sa regandeasca jocul, dar in asa fel incat sa nu ne indepartam de obiectivul care ne-a mai ramas:Europa League.Diferenta dintre ei si noi ( in opinia mea) este ca au acel creator la mijlocul terenului si oameni care nu se joaca cu ocaziile in fata portii. Se pare ca Didi se simte din ce in ce mai bine la noi, iar prin jocul prestat Antal dovedeste ca se maturizeaza tot mai mult. Sa vedem ce va urma . Forza Otelul! Mergem inainte!
+1

Krebss1964

 •  
 •  

#24 Johnny8 » 16-03-2012 08:56

prosport.ro/.../...dar de filip nu zice nimic ca el trebuia sa-l tina pe N`doye....:)) suntem ciuka bataiilor
−2

Johnny8

 •  
 •  

#25 edi25 » 16-03-2012 17:29

@johnny8 de unde stii tu pe cine trebuia sa tina Filip???? ai vorbit cumva cu Dorinel???

edi25

Login sau crează cont pentru a comenta              |