STIRI Editoriale Uniţi sub steagul roşu-alb-albastru !

FOTO de Vali MunteanuFOTO de Vali Munteanu“Interesele sunt enorme și pe lângă miza financiară este și una cu accent politic puternic. Există personaje care încearcă să facă o altă conducere, o conducere paralelă cu așa-ziși investitori, cu conducători chiar din Liga 1, vă spun sigur că aceștia sunt împreună cu unul dintre contracandidații mei la lupta pentru Primarie. […] Doar peste cadavrul meu va reuși cineva să deturneze banii spre alte direcții decât spre fotbal. Se încearcă să îmi dau demisia sau încearcă ei să obțină o demitere, dar nu e atât de ușor, vorbesc de oameni care nu au făcut niciodată nimic pentru clubul ăsta,” a declarat ieri Marius Stan, iar sursele noastre au confirmat acest scenariu apocaliptic.

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie al clubului Oţelul, Ionel Borş, este un om diabolic de deştept. Ştie că mişcarea prezentată mai sus ar însemna ca Marius Stan să-şi prezinte demisia. Gândiţi-vă ce ar însemna ca Borş să apară mâine cu Adrian Porumboiu ca investitor sau cu Mihai Stoica ca preşedinte, formând astfel o conducere paralelă a clubului nostru, peste capul lui Stan. E doar exemplul cel mai negru, dar cu siguranţă ar fi o “lovitură de palat” care ar duce la mazilirea actualului director general.
De fapt, asta şi urmăreşte Borş încă de când s-au încasat primii bani de la UEFA, de pe urma participării în Liga Campionilor. Sunt milioane de euro în joc, foarte multe milioane, pe care actualii acţionari ar putea pune mâna fără probleme. Ultimul care le mai stă ca un ghimpe în coastă este doar Marius Stan, de a cărui semnătură este nevoie pentru folosirea acestor bani…
Ionel Borş, cel mai timid om în faţa presei, a făcut ce ştie el mai bine, mergând pe principiul “câinii latră, ursul merge în continuare”. Un asemenea personaj, nu trebuie subestimat sub nicio formă. El nu vorbeşte deloc pe la televizor, nu ameninţă, ci doar îşi vede în continuare de planul diabolic pe care l-a pus la punct. Aproximativ 20 de milioane de euro sunt bani pe care nu îi obţii urlând isteric pe la TV. Marius Stan a declarat că doar peste cadavrul lui se vor folosi aceste sume în alte scopuri decât cele sportive, aşa că preşedintele Consiliului de Adminsitraţie a luat la cunoştinţă acest lucru şi lucrează în umbră, acolo unde(crede el) nimic nu îl poate atinge. S-a aliat cu un oponent al lui Stan la Primărie, căruia nu-i dăm numele pentru că nu ne interesează politica, cu atât mai mult persoana lui josnică, iar acum lucrează la un plan mult mai amplu. Ionel Borş a pornit războiul, dar aceasta nu este o luptă mediatică de care aţi mai văzut. Este un război al nervilor, o luptă tacită, pentru o miză uriaşă, câştigată de o echipă mică în focul bătăliei din sezonul precedent.
Dacă acesta continuă cu acest plan infernal, probabil că totul va duce încet, dar sigur, la distrugerea unui simbol al gălăţenilor, la desfiinţarea celui mai frumos lucru care s-a întâmplat vreodată în acest oraş, la dizolvarea Oţelului. Dacă e aşa, atunci Ionel Borş nu i-a declarat război doar lui Marius Stan, ci tuturor suporterilor acestei minunate echipe! Poate că a sosit momentul să ne organizăm, să dăm la o parte orice animozitate dintre noi, să ne unim din nou sub steagul roş-alb-albastru şi să arătăm de ce am fost, suntem şi vom mai fi o FORŢĂ! A venit clipa să dăm şi noi ceva înapoi formaţiei care ne-a bucurat atâţia ani. Sunt sigur că nimeni dintre noi nu va lăsa Oţelul să moară fără luptă. Şi la final nu doar Marius Stan ar trebui să stea în faţa unui astfel de pericol, ci poate mii de suflete care pompează această inimă roş-alb-albastră… Fiecare suporter, galeria, Liga Suporterilor, Dunărea Bătrână sunt entităţi separate, dar unite în scop de aceeaşi iubire. După protestul de acum 3 ani, pentru salvarea bazelor sportive din oraş, am promis că ne vom întoarce dacă lucrurile nu se vor schimba. Probabil că acea vreme a sosit deja. Ştiu că vom fi din nou acuzaţi că facem manevre politice pentru altii, dar tuturor celor care vor spune astfel de lucruri nu vreau decât să le transmit că totul pentru noi se rezumă la Oţelul. Veţi lovi această echipă, vom lovi înzecit ca răspuns şi nu vom da niciodată înapoi. Indiferent despre cine e vorba.
Şi suntem mii, nu unul singur…  

Comentarii   
 •  
 •  

#1 MariusCosmin » 01-04-2012 22:16

„Nu fiţi hoţi, că vă omorâm pe toţi!”
+9

MariusCosmin

 •  
 •  

#2 dragosh^otelul » 01-04-2012 22:22

Otelul e casa mea/ Voi va bateti joc de ea!
+5

dragosh^otelul

 •  
 •  

#3 granata » 01-04-2012 22:25

Spuneti si numele candidatului la primarie care doreste raul echipei noastre,aici nu e vorba de politica, cine e impotriva echipei noastre e si impotriva noastra.Bors porcule te uram din tot sufletul.
+3

granata

 •  
 •  

#4 Arbok » 01-04-2012 22:37

Bors-ule statiar pilaful si tocanita de cartofi in gat... magar nesimtit ce esti... :o
+3

Arbok

 •  
 •  

#5 Tudor » 01-04-2012 22:51

As zice ca e o scroafa de om, dar jignesc scroafa.
@Arbok nu mai jigni magarul, ai mila de el...cum poti sa-l compari cu Bors?
+3

Tudor

 •  
 •  

#6 otelul.galati99 » 01-04-2012 23:17

Sa scrieti o data, cand sa mergem cu toti suporterii peste bors la combinat.
+1

otelul.galati99

 •  
 •  

#7 vrabie_adrian87 » 01-04-2012 23:57

Trebuie mers peste tot unde il gasim pe bors si pus la colt,facut presiuni,acest gunoi trebuie sa plece,nu putem lasa o mizerie sa distruga bucuria a mii de suflete,nu putem pierde ceea ce pentru unii este cea mai mare bucuyria,sasa viata din romania este cum este,daca nici macar in week nu ne putem vedea favoritii,nu stiu eu unul is foarte ingrijorat,trebuie sa ne uinim si sa luptam impotriva a tot ceea ce nu doreste binele clubului otelul galati,singurul om care vrea binele acestei echipe din conducere este clar ca este marius stan,noi pe el trebuie sa il sustinem pe el si automat toti oamenii care vor binele acestei echipe,bors trebuie amenintat,cu asta trebuie lucrat ca in jungla,ar fi bine sa plece de bunavoie,altfel nu va avea viata usoara,OTELUL NU VA DISPAREA NICIODATA DIN CAUZA UNUI OM CARE E BOLNAV DE BANI SI DE PUTERE CUM E BORS,EU NICI NU IL MAI POT PRIVI CA UN OM,PENTRU MINE NU MAI INSEAMNA NICI MACAR UN SOBOLAN,E UN GUNOI.
+4

vrabie_adrian87

 •  
 •  

#8 alimar » 02-04-2012 01:35

Citez pe granata:
Spuneti si numele candidatului la primarie care doreste raul echipei noastre,aici nu e vorba de politica, cine e impotriva echipei noastre e si impotriva noastra.Bors porcule te uram din tot sufletul.

iti spun ce cred eu care este parerea mea ca acel candidat la primarie despre care este vorba il cheama ciumacenco,asa cred eu ca ciumacenco sar fi unit cu ionel bors impotriva lui Marius Stan,ciumacenco este contracandidatul lui Marius Stan la primarie!!!trebuie facut ceva fratilor nu se poate asa ceva ca echipa noastra favorita sa dispara din cauza unui nemernic,din cauza unui idiot ca ionel bors!!!! FOTZA OTELUL!!!!!!
+5

alimar

 •  
 •  

#9 cosmii » 02-04-2012 08:18

La cat sunt azi antrenamente ?
+3

cosmii

 •  
 •  

#10 uncalroz » 02-04-2012 08:21

Daca ne supara vreun actionar ,avem aici detalii
monitorul-oficial.org/.../... :)
sursa : persoane din cadrul clubului
+2

uncalroz

 •  
 •  

#11 gopolino20 » 02-04-2012 08:30

sunt sigur, adica foarte sigur ca se va rezolva intr-un fel, ar trebui ca municipalitatea actuala (Primaria, C.L, C.J) asa cum sunt ele contra lui Stan sa calmeze aceste nelamuriri.........pana la urma echipa asta nu este nici a Arcelor MIttal, nici a lui Stan, este a noastra a tuturor suporterilor galateni.....deci trebuie rezolvata nu stiu cum, dar trebuie.......si daca ar trebui organizat un nou miting - cred ca este momentul sa iesim in strada cel putin 10000 de suporteri....sa aratam cu adevarat ce inseamna aceasta echipa pt oras......sa se vada presiunie care este pe ei........
+3

gopolino20

 •  
 •  

#12 L_acier » 02-04-2012 08:40

E timpul sa protestam!
+4

L_acier

 •  
 •  

#13 lex » 02-04-2012 08:42

a murit el ivan....nu are si asta o tinta pe cap oare?....LA PROTEST!!!!!! unde si cand?!
+3

lex

 •  
 •  

#14 Arbok » 02-04-2012 09:11

Ce...nu pot iesi toti galatenii in strada si sa-l alungam pe Bors de zeama nesimtitul ???? :-x
+3

Arbok

 •  
 •  

#15 Johnny8 » 02-04-2012 11:07

Nu uitati in 2005 Ionel Bors a fost cel care l-a adus la Galati pe Domnul M.Stan presedinte, presupun ca de aceea domnul Bors nu vrea sa fie umulit de omul care l-a adus ....sa-i dea naibii jumatate din bani si sa lase echipa
−2

Johnny8

 •  
 •  

#16 adi20gl » 02-04-2012 11:24

cand va fi protestul?nu se poate ca acest porc nesimtit sa ne distruga poate singura bucurie pe care o avem si noi! suntem oameni saraci intrun oras sarac si jegos...suntem mii de inimi care bat pentru echipa asta am crescut cu aceasta echipa am plans si neam bucurat alaturi de ea si sa vin nenorocitul asta sa faca elc e vrea?prea lasam noi capul plecat oamenii de rand...eu voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca acest....sa plece de la echipa noastra si de ce nu si din galati ca pute orasul din cauza lui si a altora....sa vina politia sal aresteze ca 100% daca il cauta isi ia 15 ani de puscarie la cat afurat!afara din orasul nostru jigodie!Mariu Stan suntem cu tine si cum ai spus si tu doar peste cadavrul nostru ne va lua banii si echipa!

adi20gl

 •  
 •  

#17 Diabolik » 02-04-2012 12:28

Stan avertizeaza ca Otelul poate muri cu milioanele din Champions League in conturi. "E posibil sa pierdem licenta. Am fost creditati de prieteni, care au inteles ca suntem de caracater si acum, cand avem bani, nu vrem sa platim. Vorbesc la plural, dar nu ma includ. E posibil sa avem conturile blocate, sa dam faliment cu milioanele in cont! Exista posibilitatea ca, din toamna, Galatiul sa nu mai joace", a mai afirmat Marius Stan.
+1

Diabolik

 •  
 •  

#18 cipic » 02-04-2012 12:49

suntem obligati sa ne organizam; putem dejuca interesele obscure numai fiind uniti. si totul trebuie rezolvat rapid; pe ce motiv cineva din consiliul de administratie blocheaza banii din cont; ii este frica sa nu fuga Stan cu banii? este singura persoana care crede acest lucru; celelalte zeci de mii cred contrariul; oare nu i se da de gandit.
Manifestatie in fata institutiilor de stat din Galati. Sa inteleaga si autoritatile ca Otelul nu apartine lui Bors.
+3

cipic

 •  
 •  

#19 bgd90 » 02-04-2012 18:52


bgd90

 •  
 •  

#20 bigsorin » 02-04-2012 18:57

Omul invizibil de la Oţelul a vorbit la RADIO GSP: "Nu vrem să aducem altă conducere la Galaţi"

02 Aprilie 2012 19:33

Articol
Comentarii (0)
Conflictul dintre Borş şi Marius Stan continuă

Problemele prin care trece clubul Oţelul sînt departe de a fi rezolvate, echipa campioană fiind în pericol să nu primească licenţa pentru sezonul viitor din cauza faptului că luptele interne au dus la situaţia ca banii din Liga Campionilor să fie blocaţi.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oţelului, Ionel Borş, a negat la Radio GSP varianta ca Adrian Porumboiu să preia clubul:

"Nu vrem să aducem altă conducere. Nu vrem să îl aducem pe Porumboiu. O să fie totul public şi transparent. Nu sîntem în discuţii cu oameni care ar putea prelua clubul".

Întrebat dacă Marius Stan ar putea fi dat afară, Borş a răspuns: "Domn'e, încă o dată, dacă vreţi să mă întrebaţi despre asta, îmi trimiteţi întrebările în scris. Deocamdată nu avem nici o opinie, nici pro, nici contra...".

Marius Stan şi Ionel Borş se află într-un conflict care afectează luarea deciziilor la Oţelul, ambii avînd drept de semnătură.

bigsorin

 •  
 •  

#21 romeo » 02-04-2012 20:49

lucrurile se vor rezolva , eu cred ca este o strategie comuna stan- bors , victimizarea lui stan , victoria lui stan pe ultima suta si victoria fara dubii in alegeri , eu asta cred ca este , sper sa nu ma insel pt ca altfel adevarul ca intodeauna este la mijloc si de suferit va avea doar echipa! forza OTELUL , OTELUL NU VA MURI NICICAND

romeo

 •  
 •  

#22 giu » 02-04-2012 20:50

Eu nu cred ca se rezolva problema de la sine! Trebuie sa punem presiune!!!
+2

giu

 •  
 •  

#23 Arbok » 02-04-2012 23:21

Citez pe Tudor:
As zice ca e o scroafa de om, dar jignesc scroafa.
@Arbok nu mai jigni magarul, ai mila de el...cum poti sa-l compari cu Bors?


Defapt ai dreptate... jignim bietele animale, porcii si magarii, daca le asociem cu numele acestui Bors... Bors este un gunoi ordinar care vrea sa profite de pe munca altora...trebuie dat afara din oras, nu are ce cauta in oraselul nostru...

Galatiul trebuie sa se uneasca impotriva acestei bube numite bors de zeama...
+1

Arbok

 •  
 •  

#24 vrabie_adrian87 » 03-04-2012 01:42

A CAZUT EL GHADAFI SI ALTI OAMENI PUTERNICI AL LUMII SI NU PUTEM NOI 300 DE MII DE GALATENI SUNTEM CU APROXIMATIE,DACA IESIM 10 MII IN STRADA AM PARALIZAT ORASUL,NE PUNEM FRUMUSEL IN FATA CASEI LA BORS,UNII LA COMBINAT,UNII IN FATA STADIONULUI,SI IN TIMPUL MECIULUI SCANDARI SI BANERE,NIMENI IN LUMEA ASTA NU ARE DREPTUL SA LOVEASCA IN SPORT FIE EL TENIS,FOTBAL,HANDBAL L ETC,DECI ECHIPA OTELUL GALATI NU TREBUIE SA FIE DISTRUSA DE UN OAMENI CARE NU SUNT SATUI DE CAT AU FURAT,OAMENI BOLNAVI DE PUTERE.
IN ALTA ORDINE DE IDEI CUM TU DOMNULE BORS AI O FAMILIE SI TII LA EA PENTRU CA O IUBESTI,ASA IUBI SI NOI OTELUL,IUBIM CULORILE ROS ALB ALBASTRE,CU ELE AM CRESCUT ,SUNT ANI DE ZILE DE CAND NU LIPSESC LA NICI UN MECI SI MAI SUNT MII CA MINE,BATRANI CARE ISI INDULCESC BATRANETEA CU MERSUL LA STADION,E DEAJUNS CA IN GALATI NU VEM UN MALL,NU AVEM UN STADION ADEVARAT,NU AVEM PARCURI,NU AVEM SOSELE,NICI MACAR O ECHIPA DE FOTBAL NU PUTEM AVEA,ASA CA DOMNUL BORS TREBUIE SA STIE CA DACA EL NU II VREA BINELE OTELULUI,ATUNCI SI NOI II VREM RAUL,DOMNULE BORS NU TE PUNE CU FURIA MULTIMII PENTRU CA VEI AVEA DE SUFERIT,DACA VREI BANI DE CAMPANIE ELECTORALA PENTRU CIUMACENCO,DU TE SI CEREI LU BUNICA,BANII DIN UCL SUNT AI CLUBULUI OTELUL,FORTZA OTELUL
+3

vrabie_adrian87

 •  
 •  

#25 otelaria » 03-04-2012 15:17

Bah baieti , io cred ca Bors asta stie ceva de Stan , fum fara foc nu iese . Apropo, de unde are bani Stan de-si face o vila vizavi de faleza???Nu cumva Stan vrea sa bage mana in milioanele luate din ucl??Hai sa nu mai asa orbi si sa nu mai tot luam apararea lui Stan, ca orbii.Ce ziceti??? :zzz este o parere :-?
−2

otelaria

 •  
 •  

#26 forza_otelul » 03-04-2012 15:36

Citez pe otelaria:
Bah baieti , io cred ca Bors asta stie ceva de Stan , fum fara foc nu iese . Apropo, de unde are bani Stan de-si face o vila vizavi de faleza???Nu cumva Stan vrea sa bage mana in milioanele luate din ucl??Hai sa nu mai asa orbi si sa nu mai tot luam apararea lui Stan, ca orbii.Ce ziceti??? :zzz este o parere :-?


Bine zis e doar o parere ... De ce si-ar permite toti cei plecati la facut menajul pe-afara sa-si ridice o casa, iar Marius Stan, nu ? Ce crezi, el nu are salariu la Otelul ? Altfel, cred ca tot balamucul asta o sa se termine abia dupa alegeri.
Pe de o parte, este de inteles reactia lui Bors ... fiind PDL-ist este fortat (probabil de catre cei de mai sus) sa-l incurce pe Marius Stan in campania electorala. Sper insa sa o lase mai moale, ca nu se poate pune cu un oras intreg.

forza_otelul

 •  
 •  

#27 otelaria » 03-04-2012 15:48

Citez pe forza_otelul:
Citez pe otelaria:
Bah baieti , io cred ca Bors asta stie ceva de Stan , fum fara foc nu iese . Apropo, de unde are bani Stan de-si face o vila vizavi de faleza???Nu cumva Stan vrea sa bage mana in milioanele luate din ucl??Hai sa nu mai asa orbi si sa nu mai tot luam apararea lui Stan, ca orbii.Ce ziceti??? :zzz este o parere :-?


Bine zis e doar o parere ... De ce si-ar permite toti cei plecati la facut menajul pe-afara sa-si ridice o casa, iar Marius Stan, nu ? Ce crezi, el nu are salariu la Otelul ? Altfel, cred ca tot balamucul asta o sa se termine abia dupa alegeri.
Pe de o parte, este de inteles reactia lui Bors ... fiind PDL-ist este fortat (probabil de catre cei de mai sus) sa-l incurce pe Marius Stan in campania electorala. Sper insa sa o lase mai moale, ca nu se poate pune cu un oras intreg.

Ca-si face o vila,asta nu ar fi o problema..pb e CU CE BANI?faza era sa nu bage mana in banii din ucl, iar eu cred ca Bors asta vrea sa stopeze.Fratilor, dar unde e patronul mult laudat de Stan?Tot se lauda ca ne aduce patron, nimic...numai gura e de el..Tare mi-e teama ca va face cum a facut Nichita la Iasi..Vreti sa dau echipa ??Atunci votati-ma primar!Asta a vrut sa faca la Iasi dar nu i-a mers, s-a prins Nichita si l-a dat afara...nu sunt nici cu pdl nici cu usl nici cu nimeni...sunt apolitic, iar eu cred ca politica nu are ce cauta in sport!!Pe unde s-a bagat politica ...praful s-a ales de activitatea respectiva :sad: este iar...o parere.... :eek:
−2

otelaria

Login sau crează cont pentru a comenta              |