FOTO de Marian BrailescuFOTO de Marian BrailescuAntrenorul Dorinel Munteanu a declarat după meciul cu Steaua că nu va mai vorbi cu presa până la finalul campionatului, el urmând să lipsească de acum de la toate conferinţele de presă, sarcina lui urmând să fie preluată de secundul Balauru.

Jucătorii Oţelului s-au făcut din nou de râs pe teren, în deplasarea de la Ploieşti contra Astrei, pierzând lamentabil a doua partidă consecutivă. Chiar dacă s-a jucat 11 contra 11, se poate spune că unii fotbalişti au fost absenţi, la fel cum au fost pe tot parcursul acestui sezon. Faptul că brazilianul Didi, adus în această iarnă, a ajuns golgeterul echipei în doar 7 etape spune totul...

În urma scorului înregistrat în partida de astăzi, Oţelul a pierdut contactul cu locurile de cupă europeană, ba mai mult este posibil ca după această rundă gălăţenii să piardă şi locul 6 din clasament. Astfel, după ce am jucat în Champions League anul trecut, meciurile cu miză europeană vor lipsi cu desăvârşire la Galaţi.

Banii au reprezentat mărul discordiei la clubul nostru după ce UEFA ne-a răsplătit regeşte pentru participarea în Liga Campionilor. Deşi FC Oţelul stă pe un sac de bani teoretic, practic aceştia nu pot fi folosiţi la nimic, iar problemele financiare riscă să ducă echipa noastră la sapă de lemn, dacă datoriile nu vor fi plătite la timp. În timp ce directorul general Marius Stan se războieşte cu acţionarul Ionel Borş, echipa suferă pe zi ce trece şi totul din cauza absenţei banilor, deşi conturile sunt în continuare pline.

La meciul cu Astra, jucătorii Gabriel Viglianti şi Gabriel Paraschiv nu au fost prezenţi nici măcar pe bancă, în lotul de 18, în timp ce căpitanul Sergiu Costin a fost rezervă. Se pare că la Oţelul se încheie o nouă epocă…

Pe fondul celor de mai sus suporterii au avut reacţia cea mai inspirată. Ei au refuzat să se deplaseze la Ploieşti, în urma prestaţiei echipei din meciul cu Steaua şi au trimis doar câţiva reprezentanţi ai peluzei care au afişat un banner dureros de adevărat: “Absenţi ca şi voi.” Cel mai probabil protestele vor continua şi la meciurile următoare.