Branko Grahovac - Gabriel Emil JulaBranko Grahovac - Gabriel Emil JulaEMIL JULA
Bogdan Aurelian Aldea, Marian Alexandru, Gabriel Apetrei, Robert Elek, Rareș Tudor Oprea, Bogdan Ungureanu, Alexander Valoys Valencia, Dorel Daniel Bănaru, Gheorghe "Jora" Boghiu, Tadas Labukas, Eduard Tismănaru.

Aceşti atacanţi nu au împreună 30 de goluri marcate pentru echipa Oţelul. Improvizații fără efect…
Iulie 2006 - Emil Jula e transferat gratis, de la Universitatea Cluj. Atacantul de careu reuşeşte în doi ani să marcheze 31 de goluri în campionat. Devine câștigător al Cupei UEFA Intertoto împreună cu Oţelul, înscriind șI aici 2 goluri.
19 Aprilie 2008 - Oțelul pierde acasă cu Steaua București. Jula ratează o ocazie monumentală. Intră în gura suporterilor care uită performanța din Cupa UEFA Intertoto. Este înjurat, provocat constant și i se sugerează să plece, fiind considerat blatist. Este amenințat pe stradă.
23 Aprilie 2008 - În următoarea etapă, la doar 4 zile distanţă, Jula reuşeşte un hattrick la Buzău în minuțele 29, 54 şi 86. Merge bucuros în dreptul galeriei. Este apostrofat, lucru observat șI de către comentatorii meciului, iar atacantul se retrage trist din acea zonă. Oţelul se impune la final cu 4-0. Jucătorii salută galeria. Mai multe aplauze primește până şi Robert Elek, intrat în minutul 87, decât eroul meciului care stă izolat în spatele celorlalţi. La sfârșit, acordă un interviu în care nu atacă pe nimeni.
7 Mai 2008 - Oțelul termină pe locul 8. Jula pe 2 în clasamentul golgeterilor, depășit fiind doar de către Dănciulescu. În spatele lui erau Gigel Bucur, Florin Costea sau Eugen Trică.
Iulie 2008 - Pleacă în Germania, la Energie Cottbus. Oţelul primeşte 700.000 de euro iar jucătorul un salariu de 300.000. Semn că e apreciat. Încet-încet își dă drumul la joc şi devine idol la Cottbus. Cu toate acestea echipa retrogradează. Nici o schimbare în atitudinea suporterilor germani
Mai 2012- Mulți nu l-au uitat pe Jula. Din iulie 2008 nu am mai avut la Oțelul un atacant atât de activ pe tabelă.

BRANKO GRAHOVAC
Mihai Barbu, Bogdan Stelea, Andrei Urai, Cosmin Andrei Vâtcă, Valentin Borș, Paulius Grybauskas, Ismail Kouha, Gabriel Abraham, Zdenko Baotic. De la Stoian Kolev, Oțelul nu mai are un gardian în poartă.  
Ianuarie 2010 – Portarul Branko Grahovac e transferat pentru 50.000 de euro, de la Borac Cacak(Serbia). Aduce siguranța mult dorită în poarta Oţelului.
15 Mai 2011 - Oțelul devine campioana României, după un meci cu FC Timișoara, cu Grahovac în poartă tot sezonul. La sfârșitul campionatului, Grahovac este pe locul 1 în topul portarilor.
17 Iulie 2011 - Oțelul devine Supercampioana României, în urma unui meci cu Steaua București. Tot Grahovac este titular.
14 Aprilie 2012 - Oțelul pierde pe propriul teren cu Steaua. Grahovac primește două goluri. Intră în gura suporterilor care uită performanța din campionatul trecut din campionat sau meciurile de Champions League. Este înjurat, îi este amenințată familia, fiind considerat blatist.
12 Mai 2012 - La meciul cu Universitatea Cluj, suporterii consideră că meciul este fără miză, așa că îl provoacă din nou pe Grahovac. Tribunele îl aclamă însă.
16 Mai 2012 - Sărbătorim un an de la minunea 15 Mai 2011. Jucăm pe propriul teren cu FC Vaslui, o candidată la titlu pe care toți o vrem scoasă din luptă. Galeria are propriul ei meci şi nu se prezintă. Pierdem. FC Vaslui rămâne în joc, Porumboiu jubilează.
22 Mai 2012 - Ziarul Viață Liberă prezintă un articol SENZAȚIONAL. Marca înregistrată a ziarelor din capitală cu Grahovac în rol principal.  
Iunie 2012 - Probabil Grahovac pleacă de la echipă. Dacă va fi așa, va pleca pe o sumă bună, cu un contract și mai bun. Scenariul de după iulie 2008 se poate repeta.
Iulie 2012 - Începe Liga I ediția 2012/2013. Oțelul speră la cel puțin un loc de cupă europeană. În poartă cine e?