FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa Galaţi e campanie electorală şi bineînţeles cu cât ne apropiem de ziua alegerilor încep să apară acuzele nefondate şi atacurile murdare.

Bunăoară, Gazeta Sporturilor nu s-a putut abţine şi a preluat un articol din “presa” gălăţeană, în care se zvoneşte că din conturile Oţelului ar lipsi 2,7 milioane de euro, fapt remarcat, spune sursa, în urma rezultatelor preliminare ale auditului financiar care are loc la club.
Totuşi, nu putem trece peste faptul că răspândacii acestor zvonuri sunt aceeaşi care-l atacă pe directorul general Marius Stan şi-l susţin pe Nicuşor Ciumacenco pe anumite site-uri obscure din Galati. Aşa că, atât cât ne interesează pe noi, ştirea devine nulă. Până şi mult hulitul preşedinte al Consilului de Administraţie, Ionel Borş, a declarat că el nu a auzit de lipsa banilor, în condiţiile în care auditul nici măcar nu a fost finalizat: "Din ce cunosc eu, auditul nu s-a încheiat. Probabil că va mai dura cîteva săptămâni! Nu pot comenta informaţiile."
De asemenea, după cum bine ştiţi, acest ultim audit cuprinde perioada ianuarie-martie 2012, iar Oţelul are deja conturile blocate din cauza anumitor procese pierdute, deci este practic imposibil ca cineva să se poată atinge de sumele din bancă. Mai mult, este nevoie de semnătura a trei persoane din cadrul clubului pentru ca banii să poată fi folosiţi. Aşa că niciunul dintre directorul economic, directorul general Marius Stan sau preşedintele boardului de acţionari Ionel Borş, nu s-ar fi putut atinge de cele 2,7 milioane!
Aşa că îi rugăm pe cei care lansează astfel de “bombe de presă” să se documenteze mai bine când inventează lucruri. La final, iată şi ce a avut de spus Marius Stan despre subiectul în cauză: "Astfel de zvonuri au apărut pe diverse site-uri controlate de alţi candidaţi. Nu e nimic adevărat! În prezent, în conturile noastre se află cîteva milioane bune de euro şi în curînd vor intra şi altele. E doar o campanie electorală în care se aruncă cu noroi!".