FOTO Sorin PanaFOTO Sorin PanaGolul victoriei din meciul cu CFR a fost cel de-al 40-lea reuşit de Gabriel Paraschiv în primul eşalon al fotbalului românesc.


Fotbalistul originar din Moreni (jud. Dâmboviţa) se află la cel de-al 8-lea sezon în culorile roş-alb-albastre, fiind cu siguranţă cel mai titrat jucător din actualul lot al Oţelului. Per total a strâns 190 de meciuri (Liga I, Cupa României şi cupe europene) în tricoul echipei antrenate de Petre Grigoraş, marcând 39 de goluri, în 13564 minute pe terenul de luptă, cifre incredibile care-l înscriu în galeria marilor jucători ai Galaţiului.
Sezonul acesta, Gabriel Paraschiv a evoluat în 6 partide, strângând 414 minute jucate şi marcând 2 goluri. El va împlini 35 de ani pe 27 martie, dar antrenorul Petre Grigoraş a anunţat deja că “Para” face în continuare parte din planurile de viitor ale Oţelului.

Petre Grigoraş: “M-am bazat pe Paraschiv încă de când am venit aici și am mare încredere în el. Indiferent de vârstă, mă voi bază pe mulți jucători.”

(Liga I, Cupa României şi cupe europene)