STIRI Cupa Romaniei CUPĂ: Oţelul – Concordia se joacă pe 26 septembrie

In ultimul joc disputat la Galati a fost 2-1 pentru OtelulIn ultimul joc disputat la Galati a fost 2-1 pentru OtelulFederaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi programul şaisprezecimilor de finală al Cupei României la Fotbal. Oţelul va întâlni pe Concordia Chiajna la Galaţi, în ziua de joi, 26 septembrie 2013, cu începere de la ora 16.00, partida fiind NETELEVIZATĂ!


Meciul este eliminatoriu jucându-se într-o singură manşă, iar dacă scorul va fi egal la sfârşitul celor 90 de minute se va trece la prelungiri şi lovituri de departajare, dacă este cazul.
Interesant este faptul că partida va avea loc la doar 3 zile după ce Oțelul va juca la Chiajna, dar în campionat.
Cele două formaţii s-au mai întâlnit în şaisprezecimile Cupei acum 6 ani, Oţelul impunându-se la Chiajna cu 6-0, dar pe atunci Concordia evolua în Liga a II-a!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 18-09-2013 13:30

Magazinul Unirea vine cu cinema şi patinoar pe acoperiş

Familia Adamescu, cu afaceri în asigurări, imobiliare şi hoteluri, are în plan construcţia unui cinematograf şi a unui patinoar pe acoperiş la magazinul Unirea Shopping Center din centrul Capitalei, deschiderea unui restaurant cu stele Michelin, a unor magazine de lux la hotelul de cinci stele Inter­con­tinental şi dublarea suprafeţei centrului comercial Unirea din Braşov.

Valoarea cumulată a investiţiilor în aceste proiecte depăşeşte 55 mil. euro, potrivit estimărilor preşedintelui şi CEO al Unirea Shopping Center Carmen Adamescu.

„Mereu căutăm spaţii noi pentru a le închiria (la Unirea Shopping Center Bucureşti, n.red.) şi le şi găsim deşi nu avem cum să ne extindem în afara structurii actual existente. Vom da drumul şantierului pentru a avea acces de la metrou direct la magazin şi astfel vom crea 1.500 de metri pătraţi de magazine“, spune ea.

Cea mai mare sumă va fi investită la Braşov, unde suprafaţa construită este de 40.000 mp, din care jumătate suprafaţă închiriabilă. Planurile companiei vizează creşterea suprafe­ţei construite la peste 100.000 mp. Proiectul urmează a fi pornit în 2014 şi va fi finalizat după un an şi jumătate. Compania Unirea Shopping Center, care operează proiectele din Bucu­reşti şi Braşov, a avut afaceri de 18,5 mil. euro anul trecut.

Unde se duc banii clubului Otelul Galati...

Hagi

  •  
  •  

#2 cameleon » 18-09-2013 17:50

Asa ma gandeam si eu, ca investitia de la Brasov o face cu banii de pe biletele de la Otelul. Poate ca daca Stan il lasa sa faca chestia asta la Galati era bine pentru toata lumea... dar de, orgoliul de jmecher e mai mare...
+1

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |