STIRI Cupa Romaniei În Cupă pe 31 octombrie

Otelul joaca acasa contra Coronei in CupaOtelul joaca acasa contra Coronei in CupaFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul optimilor Cupei României la fotbal. Partida Oţelul – Corona Braşov se va disputa la Galaţi, joi (31 octombrie) cu începere de la ora 16.30 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.


Cele două echipe s-a întâlnit în prima etapă a campionatului, Oţelul câştigând la Braşov cu 1-0 în faţa actualei “lanterne roşii” a Ligii I. Echipa noastră se poate considera norocoasă la tragerea la sorţi, deoarece nefiind cap de serie putea întâlni echipe mult mai puternice în această fază. În plus, fiind prima echipă extrasă din urnă, formaţia roş-alb-albastră va disputa meciul acasă, la Galaţi.
Meciurile din optimi se joacă într-o singură manşă, eliminatorie! În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe.
Până la meciul respectiv însă, Oţelul va juca în campionat luni, 28 octombrie 2013, ora 20.30, la Constanţa, partida cu Săgeata Năvodari (Digisport).

Login sau crează cont pentru a comenta              |