Paul Unimatan incentrul imaginiiPaul Unimatan incentrul imaginiiComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Paul Unimătan (Zalău) să conducă la centru partida dintre Oţelul Galaţi şi Corona Braşov, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Istvan Miclos Nagy (Cluj-Napoca), respectiv Bogdan Velicu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Cristina Dorcioman din Câmpulung Muscel. Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Stan Prodan din Alexandria, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Marian Bucurescu din capitală.
Paul Unimătan nu a prins niciun meci de Liga I ca central în acest sezon, el fiind doar rezervă în 5 din cele 12 etape scurse. Cu toate acestea, el a arbitrat Oţelul în sezoanele trecute în 4 ocazii, echipa noastră câştigând de fiecare dată la zero!
Partida Oţelul – Corona Braşov se va disputa azi, cu începere de la ora 16:30, meciul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport.