Trofeul Cupa RomanieiTrofeul Cupa RomanieiFC Oţelul Galaţi îşi va afla luni, 11 noiembrie 2013, adversara din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, în sala “Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 16:00.
Oţelul nu este cap de serie şi va face parte din Urna a II-a. Acest lucru înseamnă că formaţia noastră poate întâlni doar pe Steaua, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Pandurii Tg.Jiu, FC Vaslui sau Dinamo.  

Partidele din sferturi se vor desfăşura între 3 şi 5 decembrie, într-o singură manşă, eliminatorie, pe terenul echipelor extrase primele din urnă la tragerea la sorţi. În caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe. Cel mai probabil toate partidele vor fi televizate.
Reamintim că în şaisprezecimi şi apoi optimi, Oţelul a trecut la Galaţi de Concordia Chiajna şi Corona Braşov cu 6-2, respectiv 2-1.
Tragerea la sorţi va fi transmisă live de la faţa locului de către sport.ro cu începere de la ora 16.00.
Puteţi încerca să ghiciţi adversarul din Cupă la secţiunea de comentarii!