Steaua - Otelul in CupaSteaua - Otelul in CupaOţelul va juca în deplasare împotriva echipei Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Cele două echipe s-au întâlnit utlima oară într-un meci eliminatoriu în Supercupa României, când Oţelul, campioană en-titre la acea oră, s-a impus cu 1-0. Între timp datele problemei s-au mai schimbat, formaţia bucureşteană deţinând titlul la ora actuală.

Echipa noastră se poate considera ghinionistă la tragerea la sorţi, deoarece este nevoită să joace în deplasare, fiind a doua echipă extrasă din urnă, asta în afara faptului că nu putea întâlni decât un cap de serie în această fază. Ar mai fi de spus că bilanţul Oţelului în deplasare la Steaua este absolut dezastruos cu 1 victorie şi 24 de înfrângeri!
Partidele din sferturi se vor desfăşura între 3 şi 5 decembrie, la ore stabilite de televizuni. Meciurile se joacă într-o singură manşă, eliminatorie! În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe.