Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul a picat cu Steaua în sferturile Cupei, într-un meci care se va juca într-o singură manşă la Bucureşti, pe 3, 4 sau 5 decembrie. Directorul general Narcis Răducan este de părere că echipa noastră are avantaje, dar şi dezavantaje în faţa campioanei en-titre. Dacă sorţii nu ne-au fost favorabili şi suntem nevoiţi să jucăm în deplasare, preşedintele spune că avem totuşi şanse, deoarece Steaua este angrenată în 3 competiţii simultan (campionat, Cupă şi Liga Campionilor), fiindu-i destul de greu să menţină ritmul peste tot. Cu toate acestea, directorul general s-ar fi bucurat dacă partida s-ar fi disputat la anul, cum erau programate iniţial sferturile.
Narcis Răducan a mai afirmat că ambiţia noului antrenor, germanul Ewald Lienen, ar trebui să conteze destul de mult în economia calificării.

Narcis Răducan: "Există o motivaţie în plus pentru noi în Cupă, dar ţinem cont şi de faptul că Steaua mai are şi alte două competiţii. E un avantaj pentru Steaua, deoarece se joacă în Ghencea. Şi ei vor trata foarte serios partida, dar avem de partea noastră ambiţia noului antrenor. Mi-aş fi dorit totuşi ca această partidă să se fi jucat în primăvară."